Büyücüler sahtekardır

Binde bir de olsa gerçekten büyü yapabilenler vardır. Başkasına zarar verebilirler... Ama bunlar, piyasada para karşılığı 'Şunu yaparım, bunu yaparım' diyenler değildir. Onlar sadece sahtekardır...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ekim 2010 Güncelleme 09 Aralık 2010, 15:14
Büyücüler sahtekardır

İÇİNDEKİLER

APABİLİR Mİ?
Büyü, olumlu ya da olumsuz yönlendirilebilen enerjidir. Bir silah gibi de düşünebilirsiniz. Bilgi, yetenek ve beyin dalgaları çok çok önemlidir. Büyüyü herkes yapamaz, yaparım diye iddia edenlere de hiç kimse inanmasın. Çünkü o kadar basit bir şey değildir. Büyük bir uğraş ve çok kadim zamanlardan gelen özel bilgilerdir. Günümüzde çok az insan bunu yapabilir. Ama kötülük için yapmaz. Büyüyü gerçekten bilen vebalini cezasını bilen hiçbir şekilde, trilyonlar da verilse bir başkasına kötü bir şey yapmaz.

GÜNÜMÜZDE BÜYÜCÜLER YOK MU?
Var. Ama yapanlar da cezasını çeker. Kötü bir şey yapanın cezası asla karşılıksız kalmaz. Eğer yaptığınız büyü ise asla affedilmez. Dünya serveti ile dahi değiştirilmeyecek kadar büyük bir cezadır. Günümüzde binde bir de olsa gerçekten büyü yapabilenler vardır. Başkasına zarar verebilirler. Ama bunlar, piyasada
'Şunu yaparım, bunu yaparım' diyenler değildir. Onlar sahtekardır.

PARA KARŞILIĞI BÜYÜ YAPANLARI MI KAST EDİYORSUNUZ?
Aynen, para karşılığı büyü yaptığını söyleyenlere inanmamak lazım. Çünkü büyüyü gerçek anlamda bilip de olumsuz yönde kullananlar cezasını da bilirler. Dünya malıyla, mülküyle o ceza ödenmez. Büyü kitapları vardır. Bazı üstadlar zamanında yazmışlar. Ancak, hiçbir zaman gerçeğin tamamını yazmazlar. Çünkü büyük çok güçlü bir silahtır. Herkesin öğrenmemesi gerekir. Ya da doğru bir şekilde kullanılması için korunması gerekir. O yüzden büyüyü tarif edilen kitapların hiçbiri gerçek şekliyle anlatmaz... Yasaktır büyüyü başkalarına öğretmek.

BAZI İSTİHBARAT ÖRGÜTLERİ BÜYÜYÜ KULLANIYOR MU?
Devletlerin de ilgisini çeker büyüler. Eskiden her krallıkta büyücüler vardı. Kralların büyücüleri vardı. Şimdi de büyük istihbarat örgütleri büyüye başvurur. Ama bunları kimse bilmez. Birçok operasyonda büyücüler de yer alır.

EN GÜÇLÜ BÜYÜ NASIL YAPILIR?

Duygu ve isteğin birleştiği nokta, en güçlü büyüden daha etkilidir. Biraz açarsak, halk arasında bir laf vardır. "Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste." Adamın canı yanıyor, elinden bir şey gelmiyor. Karşıdakine hiçbir şey yapamıyor. Öyle bir istek duyuyor ki ona zarar vermek için. Bu istek ve düşüncenin birleştiği noktada ondan bir zarar görebilirsiniz. Bu büyüden daha etkilidir.

TÜRBE VE YATIRLAR DİLEKLERİMİZİN YERİNE GELMESİNİ NASIL SAĞLIYOR?
Her şeyi sadece ve sadece Allah'tan dilemek gerekir. Hiçbir yatır ve evliya bizle Allah arasında vasıta olamaz. Ama şöyle diyebiliyorsak; O temiz bir insandı. Türbe olarak yapılan yer bazı yerlere göre daha temizdir. Kimse orada kötülük yapmaya cesaret edemez. İnsanlar orada içki içmez, kötü şeyler yapmaz. O anlamda orada dilekte bulunmanın belki yararı olur.

TELLİ BABA VE ZUHURAT BABA'YA GİDENLER MEMNUN KALMIYOR MU?
Telli Baba'nın da Zuhurat Baba'nın kimseye bir hayrı dokunmaz. Belki sadece o manevi havanın bir faydası olursa olur. Yoksa 100 sene, 200 sene önce ölmüş insanların kimseye bir faydası olamaz. İnsan bir şeyi o kadar çok ister, o kadar çok ister ki Allah dileğini kabul eder. Yoksa Telli Baba'ya gitti diye isteği kabul olmaz. Buralarda evde kalmış kızlara koca bulunduğu da söylenir. Olacak şey değil. Ama oraya gidenlerin duyguları istekleri o kadar yoğunlaşmış ki pozitif bir enerji oluşmuş. Allah da dileklerini kabul etmiş. Yoksa Zuhurat Baba çöpçatan değil. Vaktiyle İstanbul kuşatmasında askere su dağıtan bir sakaydı sadece...

BÜYÜ İLE KIZ TAVLANIR MI?
Evet evet mümkün oluyor. Zaten en çok başvurma nedenlerinden birisi bu. Allah'tan ki gerçek büyücüler günümüzde belki milyonda bir. Kıyıda köşede... Yoksa Allah korusun, büyü yapıyorum diye bu tür şeye kalkışanlar yolunu şaşırırlardı. Kafasına taktığını büyüler, bütün düzen bozulurdu. O yüzden herkes müsterih olsun. Her büyü yaparım diyen bu işleri beceremez. Kızları da kandıramaz. Sadece olan, garibim, bir kızı kendine bağlayacak diye parasını kaptıran saflara olur.

CAM KIRMAK NE İŞE YARAR

NAZARIN DERECELERİ VAR MI?
Evet vardır. Ağır nazar vardır. İşler ters gitmeye başlar, durgunlaşırız. Dalgınlaşırız. Hiçbir sebep yokken bir bitkinlik, halsizlik çöker. Yolda karşıdan karşıya geçerken bile sağa-sola bakmaya üşenir hale geliriz. İşte o zaman ağır bir nazar vardır diyebiliriz.

AĞIR NAZARDAN NASIL KORUNULUR?
Cam bir şişenin içindeki suya Felak-Nas sureleri ve Ayet-el Kürsi okunur. Banyotuvalet hariç evin her tarafına o su serpilir. Hane fertlerinin de üzerine serpilir. Daha sonra o cam şişe evin içinde kırılır.

CAM KIRMAK BATIL İNANÇ DEĞİL Mİ?
Kırarız çünkü olabilecek bir şeyin önüne geçmiştir artık o. O, nazarı üzerine çekmiştir.

YANİ 'CAM KIRILSIN, CAN KIRILMASIN' ÖYLE Mİ?
Evet, aynen öyle.

EŞYA İÇİN DE GEÇERLİ Mİ BU YÖNTEM?
Evet evet, hangi eşyayı korumak istiyorsak onun için bu suyu kullanabiliriz. Araba için de kullanabiliriz.