Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 31 Ağustos 2016

Kışın ben, yazın başkası!

Selda abla üç yıldır nişanlıyım. Çok sık kavga ediyoruz, şimdiye kadar 10 kere yüzük attık. Fenerbahçe'nin çimenlerini araştırsanız bir sürü alyans çıkar, o derece. Ama bir türlü birbirimizden kopamıyoruz. Nişanlım yaz başı bahane ile küslük çıkartıyor, sonra benden güzel bir sürü kız bulup plaj plaj geziyor. Kış gelince de kapıma dayanıyor. Geçen gün, elinde yüzükle çıkageldi? Ne demeye çalışıyor sizce? Ben nasıl davranmalıyım?
Rumuz; Gönüldağı

S.U. CEVAP; Şunu demeye çalışıyor, "Fiziki olarak seni vasat buluyorum şekerim, oysa hava atmam için bana bikinili sütun gibi kızlar lazım! Bir de her dönüşümde nasılsa beni kabul ediyorsun!"

BİRİNİN ELİNDE KALIR!
İşte sana 'kendine güvensiz' erkek modeli. Aslında böylelerini, eline bir sopa alıp, uzandığı kumsaldan Akdeniz'e kadar kovalayıp denize dökeceksin ama neyse, hanımefendilik bizde kalsın. En iyisi bırak kompleksleriyle baş başa yaşayıp gitsin.

​BİR ŞEY EKSİK AMA NE?
Selda abla erkek arkadaşımla ileride evlenmeyi planlıyoruz. Aile yapılarımız uyuyor. Zevklerimiz ortak. Adlandıramadığım bir soğukluk var aramızda. Aslında ilk görüşte aşk bizimkisi. Ama dediğim bir ruhsuzluk hakim. Üç gün görüşmesek birbirimizi özlemiyoruz! Sizce eksik olan nedir?
Rumuz; Leylak

S.U. CEVAP; Toplumun ortak sorunu 'iletişimsizlik' olabilir. Belki de kendimizle bile iletişim kuramadığımız için karşımızdakinin beklentilerini anlayamıyoruz. O zaman da derinlemesine bir beraberlik yaşamak mümkün olmuyor. İkinci ihtimal de ruh ve bedenleriniz birbirini çekici bulmuyor olması. Ki evliliğin olmazsa olmazı. Lütfen iyi düşün. Tavsiyem, sevgilinin sadece davranışlarına bakma, ruhunun derinliklerine inmeye çalış.