Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 26 Ağustos 2016

Artık isyanlardayım

Selda abla şimdiki kızlar, erkeklerin kıymetini anlamıyor, kendilerinden şikayetçiyim. Özellikle de bizim semtin kızlarından. Nerede zengin, altında fiyakalı arabası olan adam varsa onların peşindeler. Üç ay arayla 2 kızla çıktım, ikinci buluşmaya gelmediler bile. Neden? Para yediremiyorum ondan? Evet uzun zamandır işsizim ama bulacağız neticede bir iş. Onun dışında aslan gibi delikanlıyım! Rumuz; Hüseyin K.

S.U. CEVAP; Siz gençleri anlamıyorum gerçekten. 'Rab bana hep bana' duygusu iliklerinize işlemiş. İstiyorsunuz ki yan gelip yatayım, bütün nimetler önüme hazır konsun. Buna güzel kızlar da dahil!

ÜRETİYORSAN CAZİPSİN!
Böyle bir kızı hak etmek için ne yaptım sorusunun cevabı ise yok! Tutturmuşsunuz bir tek, gencim, yakışıklıyım, seksiyim! Kusura bakma Hüseyin'cim ama senin üstünlük saydığın bu tanıma uyan milyonlarca Türk genci var ve içlerinde sadece çalışıp, üretenler kızları hak ediyor.

BABAMI SEVEMİYORUM ARTIK
Selda abla çocukken anlamıyordum ama babam gerçekten kötü biriymiş. Yıllarca anneme kan kusturdu. Şimdi annem ciğerlerinden hasta, kan tükürüyor. Doktorlar çok yaşamaz diyor. Babamın umurunda bile değil. Kadının ağrıları var, bir şey isteyecek babam "Ne istiyorsun kadınnn" diyerek üstüne yürüyor. Annem de hala "Benden sonra babanıza sahip çıkın!" diyor. Rumuz; Gülten

S. U. CEVAP; Annene acil şifalar diliyorum ama hasta bakmak, hele de çok sevdiğin birinin gözünün önünde ölüme yaklaştığına şahit olmak insanda sinir bırakmıyor. Lütfen sen güçlü ol ve babanı biraz evden uzak tut. Allah göstermesin annenden sonra tekrar duygularını gözden geçirirsin.