Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 28 Haziran 2016

Beni çıldırtıyorlar!

Selda abla, kız sevgilime asılıyor arkadaş ayağına... Sevgilim çaktırmadan 'Ben ne erkekmişim' diye çok mutlu... Tabi kavga çıkarıyorum, diyor ki "Senin seviyende değil boş ver aldırma konuşsun dursun!" Kız sevgilimden yüz buluyor, "Seni değil beni seviyor" diyor suratıma... Sevgilim kahkahalarla gülüyor... Baş başa kaldığımızda "Tamam yarın konuşacağım artık bizimle takılmasın" diyor. Ertesi gün oluyor kız yanımıza geliyor, benimkinde 'tıss' yok. Selda abla bunlar benle kafa mı buluyor? Rumuz; Aysun-Murad

S.U. CEVAP; Hayır aşkım, bunlar meydanı boş buluyor. Genelde bütün kızlara 'edepli olmayı, seviyeyi korumayı' öneririm ama bazı durumlarda elini beline koyup dayılanmak gerekebilir.

MİSİLLEME YAP
Tavsiyem aynı şekilde bir oğlan bul, tabii eski arkadaş olsun ve onlar ne yapıyorsa aynısını yapın. Ne bir eksik ne bir fazla. Bakalım senin sevgilinin suratı ne hal alacak. Fotosunu çekip bana yollamayı da unutma.

KUSURSUZ EVLİLİK VAR MI?
Selda abla yakında evleneceğim. Nişanlımı çok seviyorum ama uyuşmadığımız noktalar var. Ayrıca ailesi çok kalabalık. Biriyle geçinsem, diğeriyle çatışacağım. Her genç kız gibi ben de kusursuz evliliğin hayalini kurdum yıllarca. Yoksa gerçek hayatta böyle bir şey yok mu? Rumuz; Bambino

S.U. CEVAP; Kusurlarla dolu bir dünyada, hatasız evlilik aramak hatanın ta kendisi bence. Peki ne yapacağız; elimizdekiyle mutlu olmayı öğreneceğiz. Peki mutluluğu nasıl bulacağız? Biraz Fatih Terim gibi oldu ama cevap şu; iyi ve uyumlu bir takım oluşturacağız! Bol şans diliyorum.