Tarihi 15 Ağustos 2021

Şaşırtan Hadise

Ayrılan sevgililer, bazen biten ilişkilerinden sonra yas tutarlar. Her bitiş acıdır çünkü. Yas tutulmalıdır çünkü emek vardır, ortak geçmiş vardır, ortak hissedilmiş duygular vardır, ortak yaşam alanları vardır. Ortak şarkılar vardır… Çok şey vardır. Tuttuğunuz yas, ayrıldığınız kişiye sevginizi göstermekten çok, ilişkiye olan bağınızla alakalıdır.
Biten ilişkinin ardından tarafların sorumluluğu devam eder. Oysa bazen o anki acıdan dolayı bazen de egodan dolayı bazı hatalar yapılır.
Bir diğer nokta ise biten ilişkiden sonra hemen sevgili yapmaktır. Çoğu zaman ayrılık acısı ve boşluk duygusuna karşı koyamayan kişilerin davranışıdır bu.
Oysa bu duygu kısa sürelidir. Hemen birini hayatına almak yerine kendini dinlendirmek gerekir. Eski sevgiliniz, sizden sonra hemen sevgili yapıyorsa, bu sizinle değil, onunla alakalıdır. Oysa çoğu insan bu durumu, kendisine verilen değer ve sevilme oranıyla ölçer.
Ayrılıktan sonra karşı taraftan gelen olumlu ya da olumsuz her şeye karşı dik ve kararlı durmak gerekir. Eleştiriler, dedikodular, iftiralar, suçlamalara karşı bazen dik durmak bazen de kör ve sağır olmak gerekir.
Bu tarife son zamanlarda uyan tek isim bence Hadise… Aşık olmak sevmek sevilmek herkesin hakkı. Sonuna kadar da bunu hak ediyor Hadise.
Ama ayrılığın ardından bunca yıldır kameraların önünde olup hiç kimseyle görmediğimiz sadece fısıltı haberlerin dolaştığı bir görüntüsü dahi olmayan Hadise, şimdi Mehmet Dinçerler ile ilk kez el ele görüntülendi.
Oyuncu Kaan Yıldırım ile ayrıldıktan sonra iş insanı Mehmet Dinçerler ile adı anılan ve birlikte tatile gittikleri, sosyal medya paylaşımları ile ortaya çıkan Hadise beni şaşırtıyor.
Hayat devam etmek zorunda. Göze soka soka bugüne kadar hiç görmediğimiz bir tarz olunca ister istemez bu yorumu yapıyor insan. Demin dediğim gibi göre ayrılık, kalp kırıklığı sonrası durum bu.
Hiç yakından tanımıyorum Hadise'yi ama hissettiğim bu!
Herkes çok mutlu olsun, çok sevilsin ve sevsin istiyorum. İnancım sevgi iyileştirir.
Umarım Hadise'ye Mehmet Dinçerler iyi gelir…. Mehmet Dinçerler'e de Hadise…

LAHMACUN OUT, MANTI IN
Hepimiz okuyoruz ya da duyuyoruz tatil beldelerinde yiyecek ve içecek fiyatları dudak uçuklatıyor!
En çok konuşulan lahmacunun fiyatıydı.
Şimdi yeni yemek trendi mantı… Kısaca lahmacun out, mantı in.
Bundan neredeyse 10 yıl önce de aynı şey olmuştu. Sanırım trendler 10 yıl da bir ger dönüyor.
Bir tabak mantı ne kadar olabilir… Duyduğumda inanamadım. Arkadaşlarım bir tabak mantıya 100 TL ödemişler.
Bu yazın rekoru mantıda.
Bir tatil bölgesinde bu yaz günlük harcaması, bir gün boyunca lüks bir plajda denize girmek, yiyip içmek asgari ücreti bile geçti. Mekanlardaki günlük harcama listesine kabaca bakarsak gündüz beach'e girmek en az 200 TL, akşam yemeği kişi başı en 200 TL, 10 dakika jet-ski' ye binmek 200 TL, arabayı valeye bırakmak 50 TL'den başlıyor. Bu saydıklarım sadece birkaç harcama kalemi.
Eklene eklene hesap kabarıyor.
2021 yaz sezonunun yavaş yavaş sonuna geliyoruz bakalım 2022 yazında bizi ne bekliyor.