Tarihi 11 Şubat 2018

Babalık davası

Ünlü dansöz Tanyeli ile eski eşi Yusuf Uğur Sadıkoğlu arasında 8 yıldır süren 'babalık davası' sonuçlandı.
Mahkeme Tanyeli'nin oğlu Taylan'ın Yusuf Sadıkoğlu'ndan olmadığına karar verdi.
Ama DNA testi yapılmamış ki bu karar nasıl verildi?
Taylan "Beni kabul etmeyen bir sistemi ben hiç kabul etmiyorum" diyerek DNA testine gitmemiş. Hal böyle olunca da mahkeme otomatik olarak Taylan'ın babasının Yusuf Uğur Sadıkoğlu olmadığının tespiti ile soy bağının reddine karar vermiş.
Ama Tanyeli'nin 30 yaşında Avusturalya'da reklam ve prodüksiyon şirketi sahibi oğlu Taylan'ın kendisini kabul etmeyen bir babaya sergilediği durum bilinmediği için davayı baba Yusuf Uğur Sadıkoğlu kazandı zannediliyor.
***
BEBEK HEYECANI
Tarkan, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile baba olacağını açıkladı. 2016'da Pınar Dilek ile evlenen Tarkan, uzun süredir devam eden dedikoduları doğruladı ve "Baba oluyorum. Çok mutluyum" dedi.
Tarkan'ın baba olacağını açıkladığı videosunda heyecanı ve sevinci gözlerinden, ses tonundan belli oluyor.
Zaten müthiş bir baba olacağından da zerre şüphem yok. Ancak şunu da sormadan edemiyorum: "Tarkan acaba instagram videosu nasıl çekilir dersi mi alsa?" Abartılı mimikleri, garip ses tonu pek olmuyor sanki...
Bu, sadece benim fikrim değil. O video, sosyal medyanın en çok konuşulan konusuydu. O kadar çok yazılıp çizildi ki bir tek benim dikkatimi çekmemiş.
Hatta Alişan, bir magazin programında Tarkan'ın taklidini yapınca daha da çok dikkatimi çekti.
Bu videoyu Tarkan'ın bebek heyecanına veriyorum…
***
ARDA ERİYOR MURADINA
Her attığı adım gibi Barcelona'dan Başakşehir'e transfer olmasıyla çok konuşulan Milli futbolcu Arda Turan, uzun süredir bir dargın bir barışık olduğu sevgilisi Aslıhan Doğan'a evlilik teklifinde bulundu. Turan, Doğan'dan 'evet' cevabını aldı.
İlişkinin bu noktaya gelmesine ben bile sevindim.
Arda Turan, sahalardaki başarısını ilişkilerinde bir türlü gösteremedi. Kendisi bunu kabul ederek bir röportajında şöyle demiş: "İlişki konusunda başarısız bir erkeğim. Ama şu ana kadar hiç terk edilmedim. Baba olmayı çok isterim. Küçük bir Arda, yetenekli bir şey, inanılmaz olur..." Terk edildi mi, edilmedi mi ben bilemem; ama iyi bir baba olacağına inancım yüksek.
Onu hiç tanımam, kendisiyle hiç karşılaşmadım. Turan'ı sadece medyadan gördüğüm kadarı ile biliyorum. Ama bende yarattığı hissiyattan yola çıkarak söyleyebilirim ki Arda, ailesine düşkün bir adam olduğu için Allah hep kalbine göre veriyor.
Çünkü anne baba duası alan birine Allah, hep iyi şeyler verir.
O, genç yaşta başarıyı yakalayan ve para kazanan bir adam. Şımarabilir, yolunu kaybedebilirdi.
Genç ve kariyerli bir adam… Doğal olarak yazılıp çizildiği gibi kadınlar peşini rahat bırakmıyordur. O da erkekliğin verdiği o duyguya aralarda kapılmış olabilir.
Aslıhan Doğan ve Arda Turan çok mutlu olsun… Allah tamamına erdirsin…