Oktay DERELİOĞLU

OKTAY DERELİOĞLU

Tarihi 4 Eylül 2023

Kara Kartal iyi yolda

BEŞİKTAŞ oyunun hakimiyetini maçın başından itibaren eline aldı. Golleri de atmayı başardılar. Rashica'nın attığı gol iyiydi. Colley artık gollerini klasik bir hale getirdi. İkinci yarıda çok net pozisyonlar olmasa da top, Beşiktaşlı futbolcuların ayağındaydı.
Hadziahmetovic ve Fernandes çok iyi uyum sağladı. Chamberlain için henüz aynı şeyi söyleyemem.
Aboubakar bu maçta çok öne çıkamadı.
Çünkü çok kapattılar. Arkalı, önlü çok sıkıştırdılar. Beşiktaş'ın çok zorlanmadığı bir maç oldu. Bu maçta Mert Günok'a da iş düşmedi. Kalesinde zaten güveniyor. Stoperdeki eksiklik devam etse de Necip Uysal orayı iyi kapatıyor. Beşiktaş kazanmayı bildi ve hak etti. Uzaktan şut eksikliği maçta dikkatimi çekti. Daha çok kenarlardan gitmeye çalıştılar.
Sivasspor golü yemesine rağmen çözülmedi. Bekleyerek oynama anlayışını sürdürdürler. Aboubakar o yüzden de istediği kadar pozisyonları bulamadı. Şu anda Beşiktaş'ın çok eleştirilecek bir tarafı yok. İyi yolda ilerliyorlar.
Milli ara da takıma iyi gelecek. Takımın biraz zamana ihtiyacı var. Beşiktaş'ın UEFA Konferans Ligi'nde de başarılı olup gruptan çıkacağına inanıyorum. İyi yoldalar.

"Beşiktaş'ın şu anda eleştirilecek bir yanı yok. Zamana ihtiyaçları var. İyi yoldalar. Konferans Ligi'nde de gruptan çıkacaklardır"