Lütfi Albayrak

LÜTFİ ALBAYRAK

Tarihi 12 Ocak 2024

Kadın sırları

BİR kadın öfkelendiğinde söylediklerinin yarısından fazlasını kastetmez. Mümkünse onu sakinleştirmek için daima ona sarılın.
BİR kadının en zor anları, gerçekten sevdiği erkekten uzakta olduğu zamandır.
Sıkıntı yaşayabilir.
BİR kadının bir erkeğe güvenmesi zaman alır, güvendiğinde fikrini değiştirmek zordur, ancak işi batırırsanız unutabilirsiniz.
KADIN öyle bir okuldur ki asla mezun olamazsınız.
YANINDAKİ evlilik cüzdanınız bir "Ehliyet" değil, sadece "Öğrenim Belgesi"dir.
Ona kur yapmaya devam et.
ŞİMDİ çok sert, sonra çok tatlı bir melek olabilir, bunların hepsi sizin yaklaşımınızdadır.
Evet ona her zaman iyi davranın.
KADIN pek unutmaz, acıyı daha çok hatırlar, canını acıtmaktan kaçınır. Olumsuz sözlerden kaçının ve onu her zaman onaylayın.
BİR kadın son derece gizemli olabilir. Çoğu zaman erkeklere sert davrandıklarında dolaplarına gider ve arkadaşlarına ağlarlar. Kadınını en iyi arkadaşın yap.
BÜTÜN kadınlar yalvarılmayı sever. Erkekler çoğu zaman bunu kaçırıyor.
Evet lütfen onlara bebekler gibi davranın, bazen tek istedikleri budur.
HER kadının tuz gibi kendine has bir karakteri vardır, varlığı fark edilmeyebilir ama yokluğu her şeyi tatsız hale getirir.
EĞER sizi seviyorsa, sizi mutlu ettiği sürece ondan istediğiniz her şeyi yapabilir, o yüzden onu asla sizi sevmeye zorlamayın.
BİR kadın sizi gerçekten seviyorsa sizden para istemekten bile çekinecektir ama bir beyefendi olarak sizden sorulmasını beklemeyin ve özellikle sizi seviyorsa sizi gereksiz yere harcamaya asla bırakmaz.
Onları özel kılan da bu.
EĞER hayatınızda iyi bir kadın varsa onu hafife almayın. Bunlar pahalı mücevherlerdir. Onları incitmeyin çünkü dışarıda onun gibi birine sahip olmak isteyen çok kişi var. Her erkeğin başarısının arkasında iyi ve dürüst bir kadın olmalıdır.

BUNU BİLİYOR MUYDUN?
JOHAN Cruyff'tan Romario'ya: Bir keresinde Romario bana Rio de Janeiro'daki karnaval için Brezilya'ya dönmek üzere iki günlük eğitimi kaçırıp kaçıramayacağını sordu.
Ben de 'Yarın iki gol atarsanız, diğer oyunculara kıyasla size fazladan iki gün dinlenme hakkı vereceğim' diye cevap verdim.
Ertesi gün, Romario maçın 20. dakikasında ikinci golünü attı ve hemen bana gitmemi işaret etti.
Bana 'Koç, uçağım bir saat sonra kalkıyor' dedi. Sözünü yerine getirdiği için Romario'nun gitmesine izin vermekten başka seçeneğim yoktu.

TESPİTLİ YORUM
@madebybaskan KARŞI cinsten en çok duyduğunuz cümle ne? Benimki:
Carrefour kartınız var mı?

GÜLÜ YORUM
@kazakerkegi KIZIN biriyle flörtleşiyorduk, iş sevgililiğe doğru gitmeye başladı. "İnstagram'ındaki gereksizleri takipten çıkar" dedim, sabah takipten çıkmış.

DEEPNOT
ZAMANINIZ konusunda bencil olun. Pek çok insan bunu hak etmiyor.