Tarihi 11 Eylül 2014

Kendi düşen ağlamaz!

Eliz Sakuçoğlu... Türkiye'de on binlerce kadının rüyalarını süsleyen Murat Boz'la 8 yıl doludizgin bir aşk yaşadı.
Ama bir gün yakışıklılığı, şöhreti ve efendiliği bünyesinde barındıran sevgilisi ona yetmedi! Gittiği ortamlarda aşırı alkol almasıyla nam salan güzel imaj danışmanı, bir değil birçok defa Murat Boz'a ihanet etti. Yakışıklı popçu da bir saniye düşünmeden Eliz defterini kapattı.
O günden beri Eliz Sakuçoğlu'nun Murat Boz'a kendisini affettirmek için 40 takla attığını duyuyordum. Ancak Eliz'in 'Beni affet' yalvarışlarına gözümle şahit oldum.
Önceki akşam Fettah Can ve Cansu Kurtçu'nun düğününden çıkan birçok ünlü; soluğu son dönemin en trendy mekanı Emirgan'daki o meşhur pizzacıda aldı. Hani buzdolabını açıp içeriye girdiğiniz ve son dönemde şehrin tüm dedikodularının döndüğü o gizli mekanda… Murat Boz'un ortama havalı bir giriş yapmasıyla tüm kadınların gözleri onda kilitlendi. O ise arkadaşlarıyla eğlenmekle meşguldü. Yarım saat sonra buzdolabından içeriye Eliz Sakuçoğlu girdi.
Ayrılığın ardından eski aşkını Bodrum'dan Alaçatı'ya kadar her yerde takip eden Eliz'in o akşam orada olmasına hiç şaşırmadım.
Her zamanki gibi elinde kadehiyle mekanda salınan güzel stilist, önce adının Murat Boz'dan sonra birlikte anıldığı Ahmet Kural'ın yanına gitti. Eliz'in sempatik oyuncuyla arasında aşka dair en ufak bir hissin olmadığı her halinden belliydi. Çünkü güzel stilist, Ahmet Kural ve arkadaşlarıyla konuşurken bile gözlerini Murat Boz'dan ayırmadı. Bunu fark edip durumdan rahatsız olan ünlü popçu da mekandan çıkıp yan taraftaki La Boom'a geçti. Murat'ın gidişiyle bir kez daha hüsrana uğrayan Eliz, yanındaki bir kadın arkadaşını eski aşkının arkasından La Boom'a yolladı. 'Bu dedikodu kaçmaz' diyerek ben de hemen onun arkasından La Boom'a geçtim. Başladım Murat Boz'la Eliz'in arkadaşını dinlemeye… Her kadının hayatında bulunan 'acil durum kankası', Murat'ı neredeyse 1 saat esir aldı. Arayı yapmak isteyen zavallı kız, son derece acınaklı bir ses tonuyla başladı anlatmaya: 'Murat, biliyorsun Eliz'in seni nasıl sevdiğini? Haftalardır ne telefonlarını çıkıyormuşsun ne de mesajlarına geri dönüyormuşsun. Kız her gün ağlıyor. Bir araya gelip konuşmalısınız. Baksana gittiğin her yere geliyor peşinden. En azından onca yılın hatırına dostluğunuz sürsün!"
Tüm bu konuşmalar karşısında her zamanki efendiliğini koruyan Murat Boz ise son sözünü söyledi: "Tüm bunları beni aldatmadan önce düşünecekti!"
Murat Boz'dan bu sözü duyunca sırtına vurup 'Helal olsun' dememek için kendimi zor tuttum. Ne de olsa adam haklı; kendi düşen ağlamaz!


***

Özge Ulusoy'a kötü haberim var

Önceki akşam Emirgan'a giderken bir arkadaşım 'Haydi benim yatımla gidelim' dedi. Ben de bu fırsatı kaçırır mıyım, kuruldum yata. Hava güzel, salına salına Boğaz'dan geçerken Hacı Sabancı'nın oturduğu yalının önüne geldik. Benim gibi bir dedikodu tutkunu fırsatı kaçırır mı; arkadaşıma 'Biraz kıyıya yanaşalım' dedim. Bir de ne göreyim!
Hacı, yalının teras kısmında bir güzelle akşam keyfinde! Eski sevgilisi Özge Ulusoy'la yeniden barışan sosyetik playboyun yanındaki güzele de 'Acaba Özge mi?' diye gözlerimi dört açıp baktım. Ama Hacı'nın sarmaş dolaş keyif çattığı güzelin ünlü modelle uzaktan yakından ilgisi yoktu. Buradan Özge Ulusoy'a kötü haberi vermek istemezdim ama ne demişler; "huylu huyandan vazgeçmez!"