BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 25 Ocak 2024

Altınok in altı ok out

YASETİ sembollerin güzelleştirdiğini, heyecanlandırdığı, çok sevildiğinde dilden dile dolaştığı bir gerçektir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için hazırlanan yeni "Haydi yeni zafere" marşının da sözleri gerçekten güzel ve anlamlı. Fenerbahçe taraftarının maçlarda severek söylediği 'Çubuklu Asalet' marşının yazar ve bestecisi gazeteci Murat Kaya, Başkan Erdoğan için yeni bir marş yazdı. Bu özel şarkının bir bölümü şöyle:

Bir aşk oldun işledin
Millet gönlüne
Ülken için kükredin
Dünya üstüne Türkiye'nin makus o talihine
Yeni umut getirdin ey şanlı adam

***

Hizmetine şahittir
Bu ehli vatan
Refahı baki kıldın
Güldü Müslüman
İlerle dönme sakın
Kutlu yolundan
Ne mutlu seni bilen
Başkan Erdoğan

***
Türkiye'nin umudu
Solmayan
Milletinin gururu
Korkmayan
Durmak yok yola devam
Erdoğan
Recep Tayyip Erdoğan
Dik duran Recep Tayyip Erdoğan
Can olan Recep Tayyip Erdoğan
Her zaman
Bağıralım birlikte
Erdoğan
Çünkü seninle güzel
TÜRKİYE

Evet 21 yıldır iktidarda olan Başkan Erdoğan'la güzel Türkiye... Yerel seçim maratonu giderek hız kazanıyor.
Başkan Erdoğan, Büyükşehir adaylarını etkili lansmanlarla tanıtıyor. BÜYÜK ANKARA için yola çıkardığı Turgut Altınok ve ilçe başkanları da görkemli şekilde tanıtıldı.
Ankara'da parola ALTI OK DEĞİL ALTINOK. Turgut Altınok, Ankara'nın evladı. Ankara'yı altın değerli eser ve hizmetler için yola çıktı. 2003 yılında temeli atılan ve Cumhuriyetin 100. yılında açılması planlanan Atatürk Cumhuriyet Kulesi, Altınok'un en büyük çalışmalarından bir tanesi. Atakule'yi 3'e katlayacak Kule'nin 2024 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor. Yapımı yılan hikâyesine dönen Kule'nin inşaatı Altınok tarafından tekrar başlatıldı. Keçiören'deki sosyal hayatın canlanması amacıyla özel bir projelendirme aşamasından geçen Kule, insan merkezli hizmet veren proje olarak da adından sıkça söz ettirecek Ovacık Mahallesi'nde bulunan 50 dönümlük Lavanta ve Gül Bahçesi içerisine Nilüfer Havuzu inşa etti. Havuz, içerisinde bulunan Koi balıkları ile Keçiören'li vatandaşlara doğayla baş başa vakit geçirmek için otantik bir ortam sunuyor.
İlçede bulunan Kösrelik Köyü'ndeki gölet etrafına Kösrelik Göleti Mesire Alanı yapıldı. Bunun yanı sıra Keçiörenlilerin yaz aylarında vakit geçirebileceği birçok park bahçe yaptı. Gençler için geniş kaynakların bulunduğu kütüphaneler açtı. Ayvalı, Aşağı Eğlence, Etlik, İncirli, Esertepe mahallelerinin ve Hacıkadın Vadisi'nin Kentsel Dönüşüm ve Gelişme Alanı İmar Planı devam ediyor.
Projenin tamamlanması ile birlikte gecekonduların ve çarpık yapılaşmaların görüntüsü ortadan kalkarak daha modern ve yaşanılabilir bir yerleşim alanı oluşturulacak. Ankara ulaşım dosyasını Turgut Altınok, Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile beraber planlanan raylı sistem projelerinin bir kısmını ilan etti. BÜYÜK ANKARA geliyor...

SONUÇ: Turgut Altınok'un Türkiye yüzyıla yakışan Ankara projelerine göre YENİ RAYLI SİSTEMLERLE ANKARA'yı örecek. Sadece ulaşım mı?
Kentin altyapı sorunları da ele alınacak.
NEFES alan bir Ankara Altınok'la gelecek. 5 yıl boyunca Ankara kaderine bırakıldı. Altınok'la birlikte her şey düzelecek.