BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 28 Temmuz 2017

İsrail’in işgal projesi

Müslümanlar'ın ilk kıblesi Mescid-i Aksa üzerine işgalci İsrail planları kesintisiz sürüyor. Mescid-i Aksa rehin. Son yaptıkları rezillikler, kepazeliklerle, Kudüs ve çevresindeki yıkım ve tahribatı sürdürürlerken, İsrail'in esas gayesi olan Mescid-i Aksa'nın yıkılıp yerine varlığını iddia ettikleri Süleyman Mabedi'ni inşa girişimleri pervasızlıktır.
Bir gerçek karşımızda.
İşgalci İsrail'in bugün gerçekleştirdiği işgallerin, katliamların, kepazeliklerin arka planında 2 DERİN HAÇLI-SİYONİST PROJE yatıyor. 1) ARZ-I MEVUD (Büyük İsrail. Nil'den Fırat'a kadar olan bölge vaad edilmiş topraklar). ODİD YINON projesine göre Irak-SuriyeÜrdün- Lübnan parçalanmaktadır.
2) KEYDEM YERUSALAYIM (İLK ÖNCE KUDUS). İsrail'in son rezillikleri 'KEYDEM YERUSALAYIM' projesine uygun Mescid-i Aksa'nın yerine büyük Sinagog inşa etme ve Kudüs'ün tamanının işgalidir. Derin projeyi, uluslararası güçler, Yahudi finans lobileri, New York bankerleri, Batı'nın önde baronları desteklemektedir.
Karanlık projenin hayata geçirilme aşamalarına tanık olunmaktadır.
Yahudiler'in Kudüs'e ve Mescid-i Aksa'yı işgale yönelik son rezillikler karşısında, Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan, tarihi çıkışlar yapıyor. Türk Milleti ayağa kalkmış durumda. Türkiye'nin güçlü çıkışı karşısında İsrail yönetimi geri adım attı. Kurduğu x-ray cihazlarını sökeceğini açıkladı. Mescid-i Aksa'yı tamamen işgal etmeye çalışacaklardır.
"KEYDEM YERUŞALAYIM" projesinin detaylarına bakarsak büyük tehlike anlaşılır: Mescid-i Aksa'nın içinde bulunan Kubbet-üs Sahra ile Kıble Cami'nin arasına tapınak inşa etmek. İkinci tapınağın (uydurma iddia) kalıntılarını bulmak için Kubbet-üs Sahra ve Kıble Cami'nin aralarında yeraltından başlanmış olan kazılara devam etmek. Mescid-i Aksa'nın güney duvarında bulunan, Silvan Mahallesi'ndeki Kudüs halkının evlerini yıkıp yerine Yahudi yerleşim yerleri kurmak. Mescid-i Aksa'ya ait olan tarihi bina Tenkiziyye Medresesi'ni yıkıp yerine dünyanın en büyük sinagogunu inşa etmek. Bu sinagoga Mescid-i Aksa'nın avlusunun bir kısmını ilave edip genel avlu haline getirmek. Bu bina Osmanlı zamanında mahkeme olarak kullanılmıştı. Mervan Mescidi'nin altından tünel açıp Mescid-i Aksa'nın içine kapı açılması. Mescid-i Aksa'nın güneyinde bulunan üçgen kapıyı açıp Yahudiler'in Mervan Mescidi'ne girmelerini sağlayıp, bu mescidi sinagog haline dönüştürmek. Mescid-i Aksa'nın güneyinde bulunan Müfred Kapısı'nı (tekli) eski Mescid-i Aksa'ya girişi sağlamak için açıp sinagoga dönüştürmek. İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa'ya saldırıda bulunabilmeleri ve Müslümanlar'dan gelecek protestoları önlemek için Mescid-i Aksa'nın batı duvarından Mescid-i Aksa'nın içine tünel açmak."

SONUÇ: Siyonist Theodor Herzl'ın 1897 yılında İsviçre'nin Basel şehrinde yapılan I. Dünya Siyonist Kongresi'nde yaptığı konuşmada sarf ettiği; "Kuzey sınırlarımız Kapadokya'daki (Nevşehir çevresi) dağlara kadar dayanır.
Güneyde de Süveyş Kanalı'na dayanır.
Sloganımız David ve Salamon'un (Davud ve Süleyman) Filistin'i olacaktır" şeklindeki cümlelerini asla unutmayın aziz milletimiz.