BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 4 Mayıs 2016

Akşener lobisi

Türkiye'de hiçbir şey tesadüfen olmaz. Aslında, şaşırtan, düşündüren olaylar, her şey, KÜRESEL DERİN DEVLET stratejilerine göre yürür. Bu gerçeği, dünyayı idare eden stratejileri kurgulayan BÜYÜK PATRON D. Rockefeller TOP SECRET (Çok gizli ) BARONLAR BULUŞMASINDA, Türkiye hedefli zihinlere çakmıştı:
"Türkiye, dünyadaki en stratejik konumdaki ülkedir ve bizim için önemlidir.
Ortadoğu ve Kafkasya'ya hâkim olmak istiyorsak bu ülke elimizin içinde olmalıdır." Dünya Patronu böyle diyorsa ona (yürekten ve paradan) bağlı KÜRESEL ODAKLAR-İSTİHBARAT SERVİSLERİ ne yapar? Türkiyemiz'i teslim almaya yönelik derin projeler hazırlar. Ne zaman, askeri ve bürokratik oligarşinin kontrolundaki ÇANKAYA'da KÜRESEL BEYİN etkisi kırıldı, ROCKFELLER ve Enstrümanları paniklediler. ANKARA'DA MİLLİ VE YERLİ DURUŞUN BAYRAĞI TAYYİP ERDOĞAN'I HEDEFE KOYDULAR. Ne zaman hızlandı hayâsızca akınlar? Erdoğan'ın, Amerika (Batı) Truva atı İsrail'e meydan okuması, "One minute" çekmesi sonrasında. Halen hayâsızca akınlar sürüyor. CHP VE HDP'Yİ DİZAYN ETTİLER. MHP EKSİK KALMIŞTI. Deniz Baykal'ın kasetle düşürülmesi, yerine Kemal Kılıçdaroğlu'nun getirilmesi, HDP (PKK) Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'ın parlatılması ve Meral Akşener'in Devlet Bahçeli'yi devirmek için sahneye sürülmesi tesadüfen olmuş aksiyonlar mı? Hayır.
1 Kasım'da aziz milletten yedikleri tokatın acısını çıkarmak için, şimdi MHP'ye yöneldiler. MHP STRATEJİSİ'Nİ ÇİZDİLER: "Bahçeli'yi devirmek. Yerine Akşener'i getirmek. CHP-HDP bloğunu tahkim etmek." Akşener için kurgulanan stratejiye uygun taktiklerin arka planı:
1) Akşener'in arkasında yığınak yaptırdılar. Doğan Medya-Cumhuriyet-FETÖ medyasıyla parlatmaya girdiler. Aynen, Kılıçdaroğlu ve Demirtaş'ta yaptıkları gibi.
2) SOPA-HAVUÇ politikaları için kamuoyu araştırmaları gerekiyordu. METROPOL şirketi görev aldı. Özer Sencar ilginç bir araştırma çıkarttı.
"Meral Akşener gelirse, MHP yüzde 25'e çıkacak"mış... Cumhuriyet gazetesi birinci sayfadan algı operasyonuna girdi. Pazartesi akşamı Aydın Doğan'ın CNNTÜRK TV'si, Akşener'i parlatırken, 2'İNCİ SOPA-HAVUÇ taktiği uygulandı:
"MERAL AKŞENER: GENEL BAŞKAN OLMAZSAM, AĞUSTOS'TA GENEL SEÇİM OLACAK. MHP BARAJ DIŞI KALACAK" Havuç ve sopa politikası, belli bir sonuca ulaşmak için ödül ve yaptırımların birlikte kullanılmasıdır. Siyasette "sopa", 'Ben gelmezsem baraj dışı kalırsınız', "havuç" ise sopadan korkanların "Aman baraj altında kalmayalım" diyerek, panikle Meral Akşener'e sarılması programına sokulmasıdır.

SONUÇ: AZİZ MİLLETİMİZ DİYOR Kİ:
1) 2 MİLYARLIK İSLAM DÜNYASI BİRLEŞECEK.
3) İSLAM İŞBİRLİĞİ LİDERİ TAYYİP ERDOĞAN'DIR.
3) DÜNYA BEŞTEN BÜYÜKTÜR...
4) 21'İNCİ YÜZYIL TÜRK-İSLAM MEDENİYET YÜZYILI OLACAKTIR....
HİLTONCULAR ANLAŞILDI MI?