Tarihi 5 Ağustos 2015

Lejyonerler

Refah Amerika, Avustralya ve Avrupa ülkelerindedir. Oralarda sokaktaki insanların ve onları yönetenlerin aklındaki tek konu "PARA"dır. Rahat yaşarlar, lüks hayat içinde boğulurlar. Dünya bu üç kıtanın rahat yaşaması için diğer kıtaların yangın yerine çevrildiği bir yorgun savaşçıdır. Sömürmek, daha daha sömürmek üzere bir sistem kurmuşlardır.
Sömürgeciliğin ANASI Büyük Britanya İmparatorluğu'dur. Bu ideolojiyi ilk görüp kapanlar da en yakınındaki diğer Avrupa ülkeleridir.
Amerika'ya göç eden İngilizler, sömürge ideolojisini bu kıtaya da taşımıştır. Afrika kıtasından ABD üretim ekonomisine tam 20 milyon KÖLE transfer edilmiştir. Dünya 19. Yüzyıl'a girmeye hazırlanırken sömürgeci devletler Berlin Konferası'nda bir araya gelerek Afrika ülkelerini ve madenlerini aralarında paylaşmıştır. Sömürgeci dehşetini yaşayan ülkelerin başında madenleri ile ünlü Kongo gelmiştir. Bu ülkede iyi çalışamayan KÖLE Afrikalılar'ın kafaları kesilip Avrupalı tüccarların evlerine dekor olmuştur. Avrupalı zenginler, Afrika çöllerinde o dönemde aslan avı yerine SPOR amaçlı İNSAN AVI'na çıkmıştır. Tam 10 milyon Kongolu toprağa gömülmüştür. Çalışmayanların, direnenlerin eşleri kaçırılarak rehin alınmış, tecavüze uğramış, öldürülmüş, kara kıtada madenler uğurna yeryüzünün en büyük SOYKIRIMI yapılmıştır. Afrika'yı soymak için kullanılan yöntem hep aynı olmuştur. "Böl, parçala, iç savaş çıkar, hallet" yöntemidir bunun adı. Avrupa Kongo'da parsayı götürürken, "Bizim neyimiz eksik" diyen ABD devreye girmiştir. CIA, sömürgecilerden bağımsızlığını ilan eden Kongo'ya müdahale edip darbe yapmış ve kendi adamı Albay Mobutu'yu başa geçirmiştir. Mobutu ülke kaynaklarını Avrupalılar'ın elinden alıp Amerika'ya vermiştir. Bir süre sonra Mobutu ülkede KARUN gibi zenginleşen Amerikan şirketlerinden pay istemeye kalkınca tam 7 ÜLKE Kongo'ya saldırtılmış, 2.5 milyon insan öldürtülerek problem çözülmüştür.
Bugüne geldiğimizde değişen bir şey yok.
Yeni sömürge alanı Ortadoğu'dur ve bölge ülkeleri birbirine saldırmaktadır. Amerika rakibi Avrupa'yı bu bölgeden atmak için savaşmaktadır. Avrupa ile Amerika arasındaki bu mücadelede taraflar ordularını göndermek yerine TERÖR ÖRGÜTLERİ üzerinden bu savaşı yürütmektedir.
Avrupa'nın lideri Almanya PKK'yı vuran Türk uçaklarına neden en büyük tepkiyi vermiştir?
İngiliz Times önceki gün sayfalarında göz yaşlarına boğulmuştur adeta. "Türkiye'de Kürt bölgesinin fiili başkenti ve PKK'nın güçlü olduğu Diyarbakır'da yaşayanlar için uçakların hemen yakındaki bir askeri üsten kalkması kaderin zalim bir cilvesi" diye yazarak.
Neden böylesine ağıt yakıyorlar? Amerika ile çıkarları gereği anlaşan bir Türkiye olduğu için. Almanlar ve İngilizlerin çıkarlarına sopa indiği için. Amerika'nın LEJYONER ordusuna dönüştürülüp, CIA'nın kurduğu IŞİD üzerine salınan PKK zavallı bir örgüttür. Oradan oraya ellerine silah verilip sürüklenip dururlar. Şimdi onlara İngiliz ve Almanlar çıkarları için sahip çıkıyor.
Ama Kandil'dekiler bunu anlamaz. Olan, ÖLEN Kürt çocuklarına olur. The Daily Beast'ten Kate Brannen bir habere imza attı. Lockheed Martin, General Dynamics, AM General çok sayıda yeni SİLAH siparişi almış Ortadoğu'dan. Güvenlik şirketi SOS İnternational Irak'ın Basra kentinde 400 milyon dolarlık ihale almış. Bağdat'ta da 100 milyon dolarlık iş yapıyormuş zaten. Oh oh maşallah. IŞİD Kuveyt'e saldırtılıyor, Kuveyt milyarlarca dolarlık silah siparişi veriyor.
Yakında ekonomideki İngiliz hakimiyetini de ABD'ye verecektir muhakkak. Terör korkusuyla verilen emri yerine getiren ve petrol fiyatını düşürerek Rusya'yı çökertmeye kalkan Suudi Arabistan da ne yapacağını şaşırdı. Bir yandan Rusya ile milyarlarca dolarlık anlaşma yapıp "Bir hata yaptım beni affet" derken diğer taraftan da ABD'ye milyarlarca dolarlık silah siparişi veriyor. Ve bugün gelinen noktada Almanya'da "IŞİD'e 700 Alman katıldı, hepsi Selefiler yani Vehabiler" tartışması başladı. Suudi rejiminin mezhebi Vehabilerin, Rusya'yla Ukrayna'da çatışan Almanya'da açtığı camilerden IŞİD'e militan yağdığını Merkel'in istihbaratı açıklıyor, Berlin tartışıyor.
Vehabiliğin kurucusu da İngiliz ajanları Lawrence ve Hempher, gerisini siz anlayın.
Sömürgeciler aşkına dağlara kaçırılan ve öldürtülen Kürt çocuklarını PKK düşünmez.
Çünkü liderleri "İsrail'in düşmanı bizim düşmanımızdır" diyecek kadar iyi eğitimlidirler.