Güzergahı beğenmedi, 'hayır' cevabı alınca şoförü bıçakladı! Film gibi olayın adresi Aksaray!

Aksaray'da filmleri aratmayacak türden bir olay yaşandı. Akşam saatlerinde bindiği otobüsün şoföründen güzergahı değiştirip başka bir yere sürmesini isteyen genç bir kişi, aldığı ret cevabı karşısında bıçakla karşılık verdi. Otobüs şoförünü çeşitli bölgelerden bıçaklayan şahıs otobüsten inip kaçsa da polislerden kurtulamadı.

Giriş Tarihi 25 Nisan 2024, 19:18 Güncelleme 25 Nisan 2024, 19:18
Güzergahı beğenmedi, ’hayır’ cevabı alınca şoförü bıçakladı! Film gibi olayın adresi Aksaray!

İÇİNDEKİLER

Aksaray'da halk otobüsü şoförü Allahattin Oruç (34), güzergahı değiştirme isteğini reddettiği 19 yaşındaki yolcu Abdurrahman Ç.'nin bıçaklı saldırısına uğradı. Boğazından ve kolundan bıçak darbeleriyle yaralanan Oruç, "Bana yolcum saldırdı. Güzergah dışı farklı mahalleye gitmemi istedi. Reddedince beni bıçakladı." dedi.

Otobüs şoförü Allahattin Oruç (34)Otobüs şoförü Allahattin Oruç (34)

BOĞAZINDAN VE KOLUNDAN YARALADI

Olay, saat 17.00 sıralarında Şeyh Hamit Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre şoför Allahattin Oruç, 68 HO 1164 plakalı halk otobüsü ile seferini yaptığı esnada yolculardan Abdurrahman Ç. güzergah dışına çıkmasını istedi. Oruç ise güzergahın dışına çıkamayacağını söyleyerek bu talebi reddetti. Çıkan tartışma sınasında Abdurrahman Ç., cebinden çıkardığı bıçakla saldırdı. Diğer yolcuların panik ve korku yaşadığı olayda boğazından ve kolundan yaralanan sürücü Oruç, kanlar içinde kalırken, saldırgan ise otobüsten inerek kaçtı.

'FARKLI MAHALLEYE GİTMEYİNCE BIÇAKLADI'

Diğer yolcuların 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Oruç, ilk müdahalenin ardından ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Oruç, "Bana yolcum saldırdı. Güzergah dışı farklı mahalleye gitmemi istedi. Reddedince beni bıçakladı." dedi. Tedaviye alınan Oruç'un sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Diğer yolcular ise bir başka otobüsle yoluna devam etti.

Otobüste bulunan bir yolcunun cep telefonu ile kaydettiği olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, şüpheli Abdurrahman Ç.'yi kısa süre yakaladı. Soruşturma sürdürülüyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN