Çocuk istismarı kabusu bitmiyor! Öğrencisini kandırıp taciz eden müdürden ahlaksız savunma! O kayıt delil sayıldı!

Sonu gelmeyen çocuk istismarı vakalarına bir yenisi daha eklendi... İstismarın adresi bu kez İstanbul. Beykoz'da bulunan bir lisede yaşanan akılalmaz olayda yok artık dedirten savunma çürütüldü. Lisede müdür yardımcısı olan şahıs bir bahaneyle arabasına aldığı öğrenciyi taciz etti. Genç kızın delili kanıt sayıldı.

Giriş Tarihi 22 Nisan 2024, 10:52 Güncelleme 22 Nisan 2024, 11:30
Çocuk istismarı kabusu bitmiyor! Öğrencisini kandırıp taciz eden müdürden ahlaksız savunma! O kayıt delil sayıldı!

İÇİNDEKİLER

İstanbul Beykoz'da bulunan bir lisede müdür yardımcısı, kız öğrencisine adeta cehennemi yaşattı. Geçtiğimiz yıl Haziran ayında öğrencisini eve bırakma bahanesiyle aracına alan müdür yardımcısı, iddiaya göre önce sözleriyle sonra fiziksel olarak genç kıza cinsel istismarda bulundu. Aracı ormanlık alana süren müdürün elinden güçlükle kurtulan liseli genç, soluğu savcılıkta aldı.

Taciz suçuyla yargılanan müdür yardımcısı Mehmet Y.Taciz suçuyla yargılanan müdür yardımcısı Mehmet Y.

İstanbul Beykoz'daki bir lisede müdür yardımcılığı yapan 49 yaşındaki Mehmet Y., iddiaya göre aynı lisede öğrenci olan 18 yaşındaki Ş.E'ye normalden fazla temas ve yakınlık gösteriyordu.

TACİZ İÇERİKLİ SÖZLER SÖYLEDİ

Geçtiğimiz yıl Haziran ayında okul çıkışında öğrencisini evine bırakma bahanesiyle arabasına alan Mehmet Y., genç kıza "Beni tahrik ediyorsun, çok güzelsin" şeklinde cinsel içerikli konuşmalar yapmaya başladı. Bu da yetmezmiş gibi Ş.E'nin vücuduna dokunarak öpmeye yeltendi.

Yaşadıkları karşısında korkan genç kız, kendisini istismar etmeye çalışan adamı iterek arabadan güçlükle indi. Panikle yaşananları ailesine anlatan Ş.E. durumu yargıya taşıdı.

SAVCILIĞA KOŞTU

Savcılığa başvurarak müdür yardımcısı hakkında suç duyurusunda bulunan Ş.E. ve babası A.E'nin şikayetiyle olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Gözaltına alının şüpheli Mehmet Y. suçlamaları reddederek genç kızın kendisine iftira attığını öne sürdü.

SES KAYDI GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI

Ancak genç kız okula giderek şüpheliyle yan yana geldi ve söz konusu olayla ilgili konuşmak istediğini söyleyerek şüpheli müdür yardımcısının istismarı açıkça ifade ettiği konuşmasını ses kaydına aldı.

Savcılığa sunulan ses kaydında şüpheli Mehmet Y.'nin "Orada aklı selim değildim, ne yapayım görmedi gözüm" şeklinde konuştuğu ortaya çıkarken savcılık, skandal ses kaydını delil olarak saydı.

Şüpheli müdür yardımcısına "Çocuğun cinsel istismarı" suçundan 22 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı..

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN