Üsküdar'da midibüs kazası! Öğrencileri taşıyan servis 3 araca birden çarptı! İşte feci kazanın görüntüleri...

Küçükçekmece'den gezi için Üsküdar'a gelen bir grup öğrencinin içinde bulunduğu servis aracı kontrolden çıkarak 3 araca birden çarptı. Kazada 10 öğrenci hafif yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Giriş Tarihi 19 Nisan 2024, 16:01 Güncelleme 19 Nisan 2024, 16:47
Üsküdar’da midibüs kazası! Öğrencileri taşıyan servis 3 araca birden çarptı! İşte feci kazanın görüntüleri...

İÇİNDEKİLER

Küçükçekmece'den okul gezisi için geldikleri Üsküdar'da içinde bulundukları servis midibüsünün kayarak otomobillere ve duvara vurması sonucu meydana gelen trafik kazasında 10 öğrenci hafif şekilde yaralandı. Öğrenciler tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Küçükçekmece'den okul gezisi için Üsküdar'a gelen içinde ilkokul öğrencilerinin bulunduğu 34 KAV 097 plakalı Birol Taştutan idaresindeki servis midibüsü, Küplüce Mahallesi Nuri Bey Sokak üzerinde yağmur sebebiyle kayganlaşan sokakta kayarak önce park halindeki iki otomobile vurduktan sonra duvara çarptı.

Kazada 10 öğrenci yaralandı.

10 ÖĞRENCİ HAFİF YARALANARAK HASTANEYE KALDIRILDI

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan hafif yaralı 10 öğrenci tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Kazada midibüs ve çarptığı araçlarda hasar oluştu. Yapılan incelemenin ardından araçlar olay yerinden çekici yardımıyla kaldırıldı. Polis kazayla ilgili çalışma başlattı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN