Pizzacıdaki gizli 6 kelimeyi bulanın IQ'su çok ama çok yüksek! 100 kişiden 99'u şak diye eleniyor

Beyin egzersizlerinin eğlenceli bir hal almasını sağlayan resimli bulmacalar, son dönemlerde popülerliğini artıran zeka oyunları arasında yer alıyor. Bugünkü bulmacamızda bir pizzacı temalı resim üzerinde gizlenmiş altı kelimeyi bulmanız gerekiyor. Görsel zekâyı ve dikkat yeteneklerini sınayan bu bulmaca benzer renkler ve ince çizgi detaylarıyla zorlu bir deneyim sunuyor.

Giriş Tarihi 16 Nisan 2024, 08:51 Güncelleme 16 Nisan 2024, 08:51
Pizzacıdaki gizli 6 kelimeyi bulanın IQ’su çok ama çok yüksek! 100 kişiden 99’u şak diye eleniyor

İÇİNDEKİLER

Zeka oyunları matematiksel denklemlerden ziyade, zihinsel hız ve kısa süreli belleği geliştirmeye yönelik etkili metodlar sunar. Beyin hücreleri arasındaki bağlantıları güçlendiren bu bulmacalar, aynı zamanda eleştirel düşünme ve karar verme yetilerinizi de artırır. Peki, pizzacıdaki gizli 6 kelimeyi bulabilir misin?

PİZZACIDAKİ GİZLİ 6 KELİMEYİ BULABİLİR MİSİN?

Bu bulmacada dikkatinizi çekmek istediğimiz en önemli nokta, renklerin ve çizgilerin ustaca kullanımıdır. Bu elementler, bulmacanın çözümünü zorlaştırarak, sizlere daha zorlayıcı bir deneyim sunmayı amaçlar.

Altı gizli kelimeyi bulabilmek için resmin her bir sütununa ve satırına dikkatlice göz atmanız gerekiyor. Şimdi, pizzacıda yer alan bu kelimelerin doğru yerleşimine bir göz atalım:

1- HUNİ: Hemen giriş kapısının solunda ters bir şekilde yer almaktadır.

2- PARTİ: Piyanistin notalarının olduğu yerdedir.

3- KAHVE: Piyanistin hemen üstündeki renkli alandadır.

4- YUMAK: Aşağıda en sol tarafta oturan kızının saçlarındadır.

5- FİŞ: Garson kızın beline asılmış olan kağıtları üzerindedir.

6- RET: Garson kızın pizza yiyen çocuğa uzattığı kolanın döküldüğü alandadır.