Sosyal medya paylaşımları ev soydurttu! Düğünün her anını paylaşan kadın pişman oldu

İstanbul Ataşehir'de oğlunun düğün gecesini sosyal medyadan sık sık paylaşan kadın, hırsıza davetiye çıkardı. Düğün bittikten sonra hırsızlar eve girerek takıları alıp kaçmak istedi. Kadının telefonunu da çalan şüpheli için savcılığın kararı bekleniyor.

Giriş Tarihi 05 Nisan 2024, 10:31 Güncelleme 05 Nisan 2024, 14:08
Sosyal medya paylaşımları ev soydurttu! Düğünün her anını paylaşan kadın pişman oldu

İÇİNDEKİLER

İstanbul Ataşehir'de oğlunun düğün anlarını sosyal medya hesabından paylaşan Gülfer Ö., adeta hırsızlara davetiye çıkardı. Düğün gecesi eve giren hırsızlar boş takı kutularıyla karşılaştı ancak kadının telefonunu çaldı.

Gülfer Ö. (47)Gülfer Ö. (47)

İstanbul Ataşehir'de yaşayan 47 yaşındaki Gülfer Ö.'nün mutlu günü kabusa döndü. Şaşkınlık yaratan olay geçtiğimiz yıl mayıs ayında yaşandı. Oğlunu evlendiren Gülfer Ö., düğün süresince pek çok anı sosyal medya hesabında sık sık paylaştı. Düğün gece saatlerinde bitti. Düğünün bitmesiyle takıları damat alırken anne Gülfer Ö. ise eve boş takı kutuları ile döndü.

"DÜĞÜNÜ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTIM, HIRSIZ GİRDİ"

Düğün sonrası yorgunlukla uyuyan kadın uyandığında uyandığında ise şoke oldu. Yatak odasına koyduğu takı kutularının kapaklarının açık olduğunu ve baş ucundaki telefonun olmadığını gören kadın evine hırsız girdiğini anladı. Kadının şikayeti üzerine polis ekipleri harekete geçti, soruşturma başlatıldı.

Binanın üçüncü katında oturan ve yatarken kapıları kilitleyip kilitlemediğini hatırlamayan Gülfer Ö., evine hırsız girmesine ilişkin dikkat çeken bir detayı paylaştı. İfadesinde bir gece önce oğlunun düğününü olduğunu söyledi.

Oğlumun düğünü olduğundan dolayı sosyal medyadan paylaşımlar yaptım. Düğün 23.45 sıralarında bitti. Takılan takıları oğlum aldı. Ben de takıların olduğu boş kutuları alıp evime getirdim. Uyandığımda kutuların dağınık ve kapakların açık olduğunu gördüm. Telefonum çalındı.

Düğün sonrasında evine 'hayırlı olsun' için gelenlerin de olduğunu ve şüphelendiği birinin olmadığını söyledi.

SAVCILIK ŞÜPHELİYİ HAT YOLUYLA BELİRLEDİ

Savcılık hırsızı yakalamak için telefonun IMEI numarasını takibe aldı. Telefonun yaklaşık bir yıl sonra içine hat takılarak kullanıldığının belirlenmesi üzerine şüpheli yakalandı.

ŞÜPHELİ ÖZBEKİSTAN UYRUKLU ÇIKTI

Özbekistan uyruklu şüpheli Nargis J., müştekiyi tanımadığını ve telefonu 2019 yılında Bursa'da ikinci el satış yapan spotçudan aldığını söyledi.
Ataşehir'e ise 2014 yılında çocuk bakıcılığı için sadece 20 gün gittiğini ve sonrasında bir daha gitmediğini söyledi.

Özbek kadın suçlamaları kabul etmedi. Şimdi savcılığın şüpheliye ilişkin vereceği karar bekleniyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN