Bursa'da seçim tartışması! Kuzenler arasında kavga çıktı: 1 ölü, 2 yaralı

Bursa’da amca çocukları arasındaki husumette kan aktı. 32 yaşındaki Yusuf Yiğit, amcasının oğulları 36 yaşındaki E.Y. ve M.Y tarafından düğün salonunda tüfekle vurularak öldürüldü. Olayda 1’i çocuk 2 kişi de yaralandı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 31 Mart 2024, 12:16 Güncelleme 31 Mart 2024, 12:16
Bursa’da seçim tartışması! Kuzenler arasında kavga çıktı: 1 ölü, 2 yaralı

İÇİNDEKİLER

Mustafakemalpaşa ilçesi kırsal Taşpınar mahallesinde yaşayan Yusuf Yiğit ile amca çocukları E.Y ve M.Y arasında bir süredir devam eden husumet cinayetle bitti. İddialara göre akrabalar arasındaki husumet, Yusuf Yiğit'in, köyde muhtar adayı olan iki akrabası yerinde, akrabası olmayan muhtar adayını desteklemesiyle büyüdü.

Köydeki düğün salonunda düzenlenen bir eğlenceye katılan Yusuf Yiğit, burada amcaoğulları E.Y ve M.Y ile karşılaştı. Salonda başlayan tartışma sonrası otomobildeki tüfeği alan E.Y ve M.Y, Yusuf Yiğit'e kurşun yağdırdı.


Korkunç olayda Yusuf Yiğit kanlar içinde yere yığılırken, salonda bulunan 24 yaşındaki Simge Ertaş ile 3 yaşında bir çocuk ise yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda Jandarma ekibi ve Sağlık ekibi sevk edildi.

ZANLILAR HER YERDE ARANIYOR
Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde boynundan vurulduğu tespit edilen Yusuf Yiğit hayatını kaybederken, yaralanan 2 kişi ise Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde tedavi altına alındı.

BURSA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NDAN AÇIKLAMA
Sabah'ta yer alan habere göre; Olayın ardından Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı yazılı açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Basın yayın kuruluşlarında yer alan 'Akrabası tarafından Silahla Öldürüldü' haberine konu olayla ilgili olarak Mustafakemalpaşa Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan soruşturma kapsamında;

şüphelilerin kullandıkları ateşli silah ile Maktul Y.Y.'nin ölümüne ve 2 kişinin yaralanmasına sebep oldukları olay ile ilgili olarak; Soruşturma, Bursa Cumhuriyet Başsavcı Vekili koordinesinde Mustafakemalpaşa Cumhuriyet Başsavcısı ve ilgili Cumhuriyet Savcısı tarafından titizlikle ve çok yönlü olarak yürütülmekte olup, Şüpheliler E.Y. ve M.Y'yi yakalama çalışmaları devam etmekte olup, soruşturmanın safahatı ve sonucu hakkında bilgi verileceği hususu, Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN