Sapık komşu dehşeti! Saplantılı mesajları ve zorbalıkları kan dondurdu

Ankara’da bir sapığın, komşusu Perihan Ö.’ye saplantılı olduğu ve ona zorbalıklar yaptığı ortaya çıktı. Sosyal medya üzerinden çektiği videoyla yardım isteyen talihsiz kadının "Ben ölmek istemiyorum" sözleri üzerine polis harekete geçti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Şubat 2024 Güncelleme 13 Şubat 2024, 07:01
Sapık komşu dehşeti! Saplantılı mesajları ve zorbalıkları kan dondurdu

İÇİNDEKİLER

Sosyal medya üzerinden "Dora'navirus" kullanıcı adıyla "Perihan öldürülecek" başlık bir video yayınlayan kadın yardım çağrısında bulundu. Karşı apartmanda oturan Muhammed K. tarafından 1 yıldır düzenli olarak tehdit edildiğini ileri süren Perihan Ö, "Beni öldüreceğini, tecavüz edeceğini, beni sakat bırakacağını söylüyor. Önce sahte hesaplardan yazdığı için ciddiye almadım.

KORUMA ALTINDA
Ancak daha sonra kimliğini açığa çıkarıp, dozunu artırarak üzerime geldi. En son 2 gün önce eşim işe gittikten sonra kapıma dayanıp, zile bastı. Şikayetçi olduk. Ben ölmek istemiyorum. Ben haberlerde izlediğimiz kadınlardan bir tanesi olmak istemiyorum" dedi. Kadının yardım çığlığının sosyal medyada yayılması üzerine harekete geçen Ankara polisi kimliğini ve adresini tespit ettikleri saplantılı şahıs Muhammed K'yi Sincan'da gözaltına alırken evinde de arama gerçekleştirdi. Gözaltına alınan Muhammed K. hakkında işlem başlatılırken, mağdur kadın koruma altına alındı.

EV HAPSİ VERİLDİ
Muhammed K., emniyetteki işlemlerinin ardından Ankara Batı Adliyesi'ne sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan saplantılı komşuya ev hapsi verildi. Şahıs konutunda elektronik kelepçe ile takip edilecek.
Ömer ÇETİN

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN