VAR hakeminin eşinden gündemi alt üst eden iddia: Bütün pozisyonlarına buradan Hakan müdahale ediyor

Hakem Hakan Ceylan’ın eşi Leyla, “Kocam beni Lale Orta ile aldattı” dedi. Son iddiası ise gündemi alt üst etti: Hakan VAR görüntüleriyle oynayıp Lale Orta’ya verdi. O da yayıncı kuruluştaki programa sızdırdı! İşte sizler için derlediğimiz 4 Kasım tarihli TAKVİM gazetesi yurttan ve dünyadan yaşam haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Kasım 2023 Güncelleme 04 Kasım 2023, 07:01
VAR hakeminin eşinden gündemi alt üst eden iddia: Bütün pozisyonlarına buradan Hakan müdahale ediyor

İÇİNDEKİLER

FIFA kokartlı hakem İbrahim Hakan Ceylan'ın eşi Leyla Ceylan, mahkemenin kapısını çaldı. Kocası ile eski MHK Başkanı Lale Orta'nın yasak aşk yaşadığını anlattı. Boşanma davası açtı. Leyla Ceylan şimdi de futbol dünyasını salladı.

Ali Koç'un "İzmirli bir hakem çetesi var" iddiasını tekrarladı. Şu açıklamaları yaptı: Hakem çetesinde Hakan Ceylan, Tolga Özkalfa, Alper Ulusoy ve Koray Gençler var.

Lale Orta, maç sırasında Hakan'ın bulunduğu VAR odasına giriyor, görüntüleri alıyor, aldığı görüntüleri de direkt olarak yayıncı kuruluşa gönderiyor. Ayrıca Hakan ve iki hakem arkadaşı FIFA'ya sahte rapor verdi.

ALIN YAZISI!
CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel arasındaki seçim günü geldi çattı... CHP'nin bugün ve yarın yapılacak olağan kurultayı öncesinde hazırlıklar tamamlanırken, salondaki bir pankart CHP'nin düştüğü durumu gösterir gibiydi. Partinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verenlerin astığı pankartta 'Yalnız' kelimesinin yanlış yazılması gündem oldu. "Asla yalnız yürümeyeceksin" yazmak isterken, 'yanlız' ifadesini kullanınca pankart sosyal medyada trend topic oldu:
Maalesef, Türkiye'nin en köklü partisinin hali bu.
After parti!
Kemal bey lütfen gidin artık.
Allah'tan bu ülkeyi yönetecek fırsatı bulamadılar.

KİLOSU 250 BİN TL
Adı Karabük'ün Safranbolu İlçesi'yle özdeşleşen ve UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan safranın fiyatı katlandı. Kilosunun 250 bin TL olduğu açıklandı. "Dünyanın en pahalı baharatı" olarak adlandırılan safranın yemekten kozmetiğe kadar pek çok alanda kullanıldığı vurgulandı.



EN BABA NAKİL
Isparta'da yaşayan Ömer Güleç'e, 4 yaşındayken kronik böbrek yetmezliği teşhisi konuldu. Gün geçtikçe durumu ağırlaşan Güleç, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Çocuk Nefroloji Kliniği'nde tedaviye alındı. Babası Hasan Hüseyin Güleç'in verdiği böbrekle 18 Ekim'de nakil olan minik Ömer, yeniden yaşama tutundu.



DİŞ AĞRISI SANDI KANSER ÇIKTI
Yanağında sertlik ve ağrı şikayetiyle dişçiye giden Erol Tekin'e (55) apse olduğu düşünülüp antibiyotik verildi. Ancak iyileşmedi. Biyopsi sonucu Tekin'in yanağındaki kitlenin nadir bir kanser türü olduğu belirlendi. Erol Tekin, Prof. Dr. Tayfun Apuhan tarafından acilen ameliyat edildi. Sol göz altından boynuna kadar uzanan bölge, tümörden temizlendi. Apuhan, "1 ay daha geç kalsaydı gözünü kaybedecekti" dedi.

1 TALİHLİYE 2.3 MİLYON
10 bilen bir kişi, 2 milyon 386 bin lira kazandı. 9 bilenler 12 bin 481'er, 8 bilenler 603'er, 7 bilenler 119'ar, 6 bilenler 20'şer, hiçbir numarayı bilemeyenler 18'er lira alacak.

ŞAMBABASI
Kütahya'da yaşayan Y.D, kızı D.K.'nin (17) 4 yıl önce sosyal medya hesabında fotoğrafını paylaşarak, "Bu kız satılıktır" yazdı. Skandalın ardından bu kez de canlı yayında fiyat verdiği ortaya çıktı. Geçen yıl paylaşılan görüntülerde Y.D.'nin "Mangalı iyi yapar. 250 kayme benim kızım" dediği anlaşıldı. D.K. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından devlet korumasına alınmıştı.

'ALTIN' VURUŞ
Genelde yaşlıları gözüne kestiren telefon dolandırıcısı, bu kez gençleri hedef aldı. Kütahya'da dolandırıcı, liseli kız F.Y.'yi (15) aradı. Savcı olduğunu, adının suça karıştığı anlattı. Para göndermesini söyleyerek paniğe kapılmasına yol açtı. Kız da evdeki altınları kuyumcuda bozdurup 160 bin TL'yi dolandırıcılara yolladı. Zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

ACI BESTE
Aydın'da Beste İçel'den (35) haber alınamadı. Evi, çilingirle açıldı. Cansız bedenine ulaşıldı. Darp izine de rastlanmadı! Ölümü, meçhul!

TİK-TOK 1 MİLYON TL
Atatürk'e benzerliğiyle dikkat çeken Serdar G., Tik-Tok'ta canlı yayın açtı. Sadece eliyle kalp işareti yaptı. 2 saat içinde 1 milyon lira bağış topladı.

ÖMRÜMÜZÜ '7'LER!
Uzmanlar, en zararlı 7 içeceği sıraladı: Enerji içeceği, kok teyller, toz krema, gazlı içecek, meyve suyu, tatlandırıcı, tatlı yağ...

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN