Saldırdığı yaşlı kadının bacağının kesilmesine neden olan Pitbull'un sahiplerine ödül gibi ceza! Talihsiz nine isyan etti

Üsküdar’da Pitbull saldırısına uğradıktan sonra defalarca ameliyat olan 83 yaşındaki kadının bacağı kesildi. Köpeğin sahiplerinin 1 yıla kadar hapisle cezalandırılmaları istendi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ekim 2023 Güncelleme 08 Ekim 2023, 06:59
Saldırdığı yaşlı kadının bacağının kesilmesine neden olan Pitbull’un sahiplerine ödül gibi ceza! Talihsiz nine isyan etti

İÇİNDEKİLER

Pitbull saldırıları devam ederken, geçen yıl İstanbul Üsküdar'da yaşanan bir olayın davası görüldü. Pitbull cinsi köpek, evinin önünde yürüyüş yapan 83 yaşındaki Yücel Ata'ya saldırarak bacağının kesilmesine sebep oldu. Bunun üzerine yaşlı kadın olayı yargıya taşıdı. Köpeğin 3 sahibi hakkında dava açıldı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı yürüttüğü soruşturmayı tamamladı.

Soruşturma sonucunda hazırlanan iddianame, değerlendirilmek üzere gönderildiği Anadolu 38. Asliye Ceza Mahkemesince kabul edildi. İddianamede, sanıkların gözetiminde olan köpeğin evinin sokağında yürüdüğü sırada Yücel Ata'ya saldırdığı anlatıldı. Doktor raporuna göre müştekinin yaralanmasının iyileşmeyecek derecede olduğu belirtildi. İddianamede köpeğin sahipleri olan Hakan Çakmak, Hüseyin Çakmak ve Cafer Polat'ın 1 yıl hapisle cezalandırılması istenince, aile tepki gösterdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN