Ayçiçeklerin arasındaki kelebeği bulabilir misin? Yalnızca IQ'su 120 üzerinde olanlar buluyor

Bu çizim ayçiçeğin içine gizlenmiş kelebeği bulmanız için size meydan okuyor. Kelebeğin ayçiçeklerinin taç yapraklarına karışması onu bulmayı neredeyse imkansız kılıyor. Şimdi Gergely Dudás ya da namı diğer Dudolf tarafından hazırlanan bu görsele odaklanmaya başlayabiliriz. Dudolf'un bu çizimi, size unutulmaz bir keşif ve zihinsel meydan okuma sunacak. Ayçiçeği tarlasında gizlenen kelebeği bulmak için hazır mısınız?

Giriş Tarihi 04 Ekim 2023, 08:58 Güncelleme 04 Ekim 2023, 08:58
Ayçiçeklerin arasındaki kelebeği bulabilir misin? Yalnızca IQ’su 120 üzerinde olanlar buluyor

İÇİNDEKİLER

Gergely Dudas'ın hazırladığı bu muhteşem çizim internet kullanıcılarını adeta büyüsü altına alıyor. Eğlenceli araştırma ve bulma oyunlarının ustası olan Dudas bu sefer sizi ayçiçeği tarlasına götürüyor ve bir kelebeği bulma macerasına çıkarıyor. Fotoğrafa dikkatlice bakınca sıra dışı bulmacada kendiniz kaybolmuş bir halde bulacaksınız. Ayçiçeklerinin arasında gizlenen bu şirin kelebeği bulmak için gözlerinizi ve zekanızı kullanmanız gerekecek.

AYÇİÇEKLERİN ARASINDAKİ KELEBEĞİ BULABİLİR MİSİN?

Zihin jimnastiği severler için hazırlanan bu meydan okuma, şaşırtıcı bir optik illüzyonun içinde gizlenen kelebeği aramaya davet ediyor.

Gergely Dudás'ın hazırladığı bu karmaşık bulmaca, kelebeği ayçiçeklerinin arasına ustaca gizlemesiyle dikkat çekiyor. Fotoğrafın detayları o kadar ince ve karmaşık ki, kelebeği tespit etmek gerçekten büyük bir zorluk arz ediyor.

Ayçiçeklerinin taç yapraklarına mükemmel şekilde karışan kelebek, görüntüde adeta kaybolmuş durumda. İpuçlarına odaklanarak yola çıkıyoruz. Sol üst köşeye yönelmemiz gerektiği belirtiliyor. Belki de kelebeğin sırrı, gözlerimizi bu stratejik bölgeye yönlendirmekte saklı.

Onu bulmakta zorlanıyorsanız size yardımcı olacak bir ipucu veriyoruz. Sol üst köşeye odaklanmaya çalışın.