Yeni evli çifti balayı yolundaki kaza hayattan kopardı!

İki hafta önce evlenen Seda ve Gürkan Aslan çifti, balayı için otomobille yola çıktı. Kavşakta minibüsle çarpıştı. Gelin, kurtarılamadı. Damat ise ağır yaralandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Eylül 2023 Güncelleme 29 Eylül 2023, 07:01
Yeni evli çifti balayı yolundaki kaza hayattan kopardı!

İÇİNDEKİLER

Sakarya'da yaşayan Gürkan ve Seda Aslan çifti, 2 hafta önce Serdivan'daki düğün salonunda dünyaevine girdi. Daha sonra planladıkları balayı tatili için otomobille yola çıktı. Önceki gün öğle saatlerinde ise Burdur Çavdır'daki Çavdır Tefenni Karayolu Antalya Kavşağı'nda trafik kazası yaşadı. Seda Aslan (31) idaresindeki otomobil ile Ali A. kontrolündeki minibüs kavşakta çarpıştı.

Olayın etkisi ile minibüs yoldan çıktı. Şarampole yuvarlandı. 2'si ağır olmak üzere toplam 5 kişi yaralandı. Kaza bölgesine çok sayıda ekip yollandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı. Durumu ağır olan ve Tefenni Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından Burdur Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Seda Aslan, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aslan, Hendek Yeşilvadi Mahallesi Merkez Camii'nde dün öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN