İyilik hareketi: Hollandalı İş insanı Türkiye'deki engellilere yardım elini uzattı

Hollanda ve Çekya’da medikal malzeme işleriyle uğraşan iş insanı Ron Gezelle, Aksaray’da ihtiyaç sahibi engellileri sevindirdi. Medikal malzeme işleriyle uğraşan Gezelle, imkanı olmayan engellilere akülü araç, tekerlekli sandalye, hasta asansörü, görme engelli bisikleti ve hasta yatağı gibi malzemeler yolladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Eylül 2023 Güncelleme 22 Eylül 2023, 06:59
İyilik hareketi: Hollandalı İş insanı Türkiye’deki engellilere yardım elini uzattı

İÇİNDEKİLER

Hollandalı iş insanı Ron Gezelle, Türkiye'ye yardım elini uzattı. Medikal malzeme işleriyle uğraşan Gezelle, imkanı olmayan engellilere akülü araç, tekerlekli sandalye, hasta asansörü, görme engelli bisikleti ve hasta yatağı gibi malzemeler yolladı.

Daha önce Samsun, Trabzon, Antalya, Muğla, Ankara ve Kırıkkale'deki engelli vatandaşlara akülü araç ve tekerlekli sandalye veren Gezelle, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer'in konuğu olarak Aksaray Bilim Festivali'ne katıldı.

GÜLÜMSEME BANA YETİYOR
Gezelle, burada düzenlenen törende 50 akülü araç, 35 tekerlekli sandalye, 26 hasta yatağı, 9 hasta asansörü, 10 engelli görme bisikleti, 5 engelli bisikleti ve birçok yedek parçayı vatandaşlara dağıttı. Gezelle, "İnsanların yardımına koşmak kelimelerle anlatılamayacak kadar büyük gurur. Onların gözündeki o gülümseme bana yetiyor. Sadece burada değil, Türkiye'nin birçok ilinde benzer projeler yaptık. İnsanların hayatlarına dokunarak standartlarını artırmak beni motive ediyor. Türk insanını çok seviyorum" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN