Yaşamına son veren oyuncu Merve Kayaalp’in babasının ifadesi yürekleri parçaladı: "Projelerde yer alamadığı için..."

Yaşamına son veren oyuncu Merve Kayaalp’in babası Alirıza Kayaalp’in ifadesi yürekleri parçaladı: Kızım çok duygusal biriydi. Maalesef projelerde yer alamadığı için psikolojisi bozuktu. En acı olanı tercih etti”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Eylül 2023 Güncelleme 21 Eylül 2023, 07:01
Yaşamına son veren oyuncu Merve Kayaalp’in babasının ifadesi yürekleri parçaladı: Projelerde yer alamadığı için...

İÇİNDEKİLER

Muğla'nın Dalaman İlçesi'nde babasına ait ruhsatlı tabancayla başına ateş ederek yaşamına son veren oyuncu Merve Kayaalp, gözyaşları içinde toprağa verildi. Olayla ilgili polise ifade veren acılı baba Alirıza Kayaalp, kızının uzun süredir projelere başvurduğunu ancak geri dönüş alamadığı için psikolojisinin bozulduğunu ifade etti.




Kayaalp, "Ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Hala olanlara inanamıyorum. Kızım çok özel biriydi, herkese yardım ederdi. Şimdi onu toprağa koyduk. Bazı projelerle görüştü, dönüş alamadı. Br hayli morali bozuldu, psikolojisi de iyi değildi.



Ancak böyle bir şey yapacağına kimse inanmazdı. O bizimi için en acı olanı yaptı" dedi. 36 yaşında hayata veda eden oyuncu Merve Kayaalp, 'Sakarya Fırat', 'Küçük Kıyamet', 'Düşler ve Umutlar', 'Elif', 'Şeref Meselesi' ve 'Savaşçı' dizilerinde rol almıştı. Kayaalp'in intiharı sosyal medyada da büyük yankı buldu:

- Kendisini iyi tanıyordum. Hala şoktayım. Çok başarılı bir oyuncuydu, yapımcılar kendine gelmeli artık.
- Sakarya Fırat dizisinde çok başarılıydı. O daha çok projeler beklerken, sistem onu oyun dışına itti.
- Herkesi üzdü. Belki de giderken dizi sektörüne ağır bir mesaj verdi.
- Komşumuzdu Merve. Çok iyi birisiydi, şimdi toprağa verdim.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN