Dünya bu görüntüleri konuşuyor: Canlı yayında 2 uzaylının cesedi sergilendi!

ABD Temsilciler Kongresi'nde 3 eski asker ve istihbarat uzmanının yeminli ifadelerinde UFO'ların varlığını dile getirmeleri ve dünya dışı varlıkların dünyaya geldiğini söylemeleri sonrası UFO gündemi daha önemli bir hale geldi. İşte sizler için derlediğimiz 14 Eylül tarihli TAKVİM gazetesi yurttan ve dünyadan yaşam haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Eylül 2023 Güncelleme 14 Eylül 2023, 07:00
Dünya bu görüntüleri konuşuyor: Canlı yayında 2 uzaylının cesedi sergilendi!

İÇİNDEKİLER

Meksika'da 3 saat süren bir canlı yayın yapıldı. 1000 yaşında uzaylı olduğu iddia edilen mumyalanmış iskeletler paylaşıldı. Yayına UFO araştırmacısı ABD Donanması eski pilotu Ryan Graves de katıldı. İki küçük "insan olmayan" ceset, herkesin görebilmesi için pencereli kutularda gösterime açıldı. Uzmanlar, yemin ederek DNA testleri sonucunu da paylaştı. Birinin içinde embriyo bulunan yumurtalar taşıdığını, kadmiyum ve osmiyum metallerinden oluşan implantlar olduğunu aktardı. Cesetlerin kafasının 360 derece döndüğü ve vücutlarının kuşlara özgü hareketleri yapabildiği aktarıldı.

SAVUNMASIZ ÇİN
Çin'de Dışişleri eski Bakanı Qin Gang'ın ardından bu kez de Savunma Bakanı Li Şangfu sırra kadem bastı. En 29 Ağustos'ta Pekin'de düzenlenen bir forumda konuşan Şangfu, o günden bu yana ortaya çıkmadı. Hiçbir etkinliğe katılmadı. Bu konuda resmi bir açıklama da yapılmadı. Li'nin gözaltında olabileceği iddiası da ortaya atıldı. Çin medyası, bu olayı "2. kayıp bakan vakası" diye yazdı.

TIPA 'TIP' BAŞARI
Hatay'da Nazlı Buse Duran (21), yüzyılın felaketini yaşadı. Depremde evleri hasar alınca annesiyle önce çadırda ardından da bir kruvaziyerde kalmaya başladı. Bu sırada üniversite sınavlarına hazırlandı. Ve Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazandı ve annesini mutlu etti.



BUL'GEL'İSTAN
Bulgar turistler Edirne'ye akın etti. Hafta sonundan beri Kapıkule ve İpsala Sınır Kapısı'ndan toplam 40 bin Bulgar, Edirne'ye geldi. Edirneli esnaf en hareketli sezonlarının başladığını söyledi. Turistlerin ipten tatlıya kadar her ürünü aldıklarını belirtti. Milena Danskova adlı Bulgar ise düğün alışverişi yaptığını söyledi. Danskova, "Fiyatlar makul. Ben kendime ayakkabı baktım. Kuzenim daha fazla para harcadı. Sanıyorum 100 leva civarında" dedi.

MADENDE FACİA
Zonguldak Ereğli'deki TTK'ya bağlı Armutçuk Müessesi'ne ait maden ocağında göçük meydana geldi. İhbar üzerine bölgeye AFAD, polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 280 kişi bulunan ocakta 4 işçi, göçük altında kaldı. 3 çocuk babası Ramazan Yıldırım hayatını kaybetti. 6 işçi ise yaralı olarak kurtarıldı.



BASTONLU KATİL
Afyonkarahisar Bolvarin'de yaşayan Alzheimer hastası G.A. (89), eşi Sıddıka Aysal'la (83) tartıştı. Olay büyüyünce 25'e yakın bıçak darbesiyle karısını hayattan kopardı. Gözaltına alınan G.A, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 4 ayaklı bastonla adliyeye gelen 89 yaşındaki katil, tutuklanarak cezaevine gönderildi.



120 MİLYON DEVRETTİ
6+JOKER bilen çıkmayınca 120 milyon 279 bin lira devretti. 5+1 bilen de olmadı. 5 bilen bir kişi, 916 bin lira kazandı. 4 bilenler 5 bin 357'şer, 3 bilenler 381'er, 2 bilenler 37'şer lira alacak.



BİR KİŞİYE 5 MİLYON
5+1 BİLEN bir kişi 5 milyon 99 bin lira kazandı. 5 bilenler 16 bin 687'şer, 4+1 bilenler 827'şer, 4 bilenler 111'er, 3+1 bilenler 54'er, 3 bilenler 19'ar, 2+1 bilenler 23'er, 1+1 ve 0+1 bilenler 10'ar lira alacak.

'KAN'YON!
Gaziantep Şahinbey'de önceki akşam sokakta park halinde b u l u - nan bir kamyon, bilinmeyen bir nedenle hareket etti. Kontrolden çıkarak yokuş aşağı savrulan araç, sokakta oyun oynayan 8 yaşındaki Salih Mert Can'ı altına alarak sürükleyip ölümüne yol açtı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN