Milyonlar ekrana kitlendi! ATV'nin yeni dizisi Safir bu akşam izleyicisiyle buluştu!

ATV'nin yeni sezonda ekrana damga vurmaya hazırlanan dizisi Safir'in ilk bölümü izleyiciyle buluştu. Kapadokya'nın büyülü atmosferinde çekilen ve imkansızlıklarla dolu bir aşk hikayesinin anlatıldığı dizi bugün ilk bölümüyle ekrana geldi! Öte yandan kadrosunda İlhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül, İpek Tuzcuoğlu gibi isimlerin yer aldığı dizi sosyal medyada büyük ses getirdi.

Giriş Tarihi 04 Eylül 2023, 19:22 Güncelleme 05 Eylül 2023, 00:19
Milyonlar ekrana kitlendi! ATV’nin yeni dizisi Safir bu akşam izleyicisiyle buluştu!

İÇİNDEKİLER

Etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla yeni sezonda ekrana gelecek olan Safir 'Saklı Kalan Bir Aşk Hikayesi' Gülsoy Ailesi'nin bir gecede değişen ihtiras, tutku, intikam ve zorbalık sınavları ile dolu tehlikeli yollarda kaybolma hikayesini konu alıyor.Atv'nin yeni sezona damga vurmaya hazırlanan dizisi Safir 'Saklı Kalan Bir Aşk Hikayesi' ilk bölümüyle ATV ekranlarında seyirciyle buluştu.

ATV'NİN YENİ DİZİSİ "SAFİR" İLK BÖLÜMÜYLE EKRANLARDA I VİDEO İZLE

Kaderl savaşırsan o da seninle savaşır' sloganıyla yola çıkan dizinin ilk bölümünde; Yaman, çocukluk aşkı Feraye'nin doğum gününde ona sürpriz bir evlenme teklifi yapmaya karar verecek.

Ancak o gece küçük kardeşi Okan'la başlarına gelen felaket, tüm dengeleri değiştirecek, herkesin hayatını altüst edecek.

Kapadokya'nın ileri gelen ailelerinden Gülsoylar, büyük oğulları Ateş'in Amerika'dan dönüşüyle bir araya gelirler. Yaman çocukluk aşkı Feraye'nin doğum gününde ona sürpriz bir evlenme teklifi yapmaya karar verir.

Ancak o gece küçük kardeşi Okan'la başlarına gelen felaket tüm dengeleri değiştirecek, herkesin hayatını altüst edecektir.



Etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla yeni sezonda ekrana gelecek olan Safir 'Saklı Kalan Bir Aşk Hikayesi' Gülsoy Ailesi'nin bir gecede değişen ihtiras, tutku, intikam ve zorbalık sınavları ile dolu tehlikeli yollarda kaybolma hikayesini konu alıyor.

İşte Safir'in muhteşem oyuncu kadrosu;



ATEŞ GÜLSOY (İLHAN ŞEN)
Gülsoy ailesinin en büyük oğludur. Yurt dışında eğitim almış, özgür ruhlu, kibar, ölçülü, dürüst ve adaletlidir. Ancak karşısındaki kişi haddini aşınca da son derece tavizsiz biridir.



GÜLFEM GÜLSOY (İPEK TUZCUOĞLU)
Gülsoy ailesinin gelini dinç, bakımlı, eğitimli ve güzel bir kadındır. Kocası Ahmet'i genç yaşta kaybetmiş ve bir daha evlenmemiştir. Çocukları içinde en çok büyük oğlu Ateş'in yeri ayrıdır.



OKAN GÜLSOY (CAN BARTU ARSLAN)
Gülsoy ailesinin en küçük oğludur. Uçarı, deli dolu, ayakları asla yere basmayan, kendini dedesi Ömer'e kanıtlayabilmek için elinden ne gelirse yapmaya çalışan eğlenceli biridir.



FERAYE YILMAZ (ÖZGE YAĞIZ)
Feraye, Kapadokya'da yaşayan dünyalar güzeli bir kızdır. Yaman'la çocuklukları beraber geçmiştir. İkisinin de ortak noktası anne sevgisini yaşayamayan çocuklar olmalarıdır.



YAMAN GÜLSOY (BURAK BERKAY AKGÜL)
Gülsoy ailesinin ortanca oğludur. Yaman, kardeşi Okan'la beraber anneleri için hep ikinci planda kalmıştır. Ailesinden sevgi görmemesine rağmen, sevdikleri için her şeyi göze alabilen, heyecanlı, romantik biridir.

CEMİLE YILMAZ (NUR YAZAR)
Feraye'nin üvey annesidir. Kimsesiz büyüyen Cemile, yanlış bir adama aşık olup terk edilince yeni doğan kızı ile zorlu bir hayat mücadelesi içinde yaşamak zorunda kalmıştır. Kontrolcü, hırslı ve kurnaz biridir.



MÜFİT KAYACAN - ÖMER
Birçok önemli yapımda yer alan Müfik Kayacan, Safir dizisinde Ömer karakteriyle izleyicinin karşısına çıkacak.



GİZEM SEVİM - ALEYNA
Son dönemin gözde isimlerinden olan Gizem Sevim, Aleyna karakteriyle Safir izleyicisinin karşısına çıkacak.



SERDAR BORDANACI - MUHSİN
Birçok fenomen dizide yer alan başarılı oyuncu Serdar Bordanacı, Muhsin rolüyle Safir'de yer alacak.



MÜNİR CAN CİNDORUK - ÇETİN
Başarılı oyuncu Münir Can Cindoruk, Safir'de Çetin karakteriyle sevenlerinin karşısına çıkacak.



SEVDA BAŞ - NESRİN
Sevilen oyuncu Sevda Baş, atv'nin yeni dizisi Safir'de Nesrin karakterine hayat verecek.



ERKAN BEKTAŞ - VURAL
Bir Zamanlar Çukurova'da atv izleyicisinin karşısına çıkan Erkan Bektaş, yeni dizi Safir'de Vural karakteriyle yer alacak.



SELİN IŞIK - BADE
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan Selin Işık, Bade karakteriyle Safir kadrosunda yer alacak.



EFE TAŞDELEN - BORA
Genç oyuncu Efe Taşdelen, Bora karakteriyle Safir'de olacak.



CAN REMZİ ERGEN - MELİH



İLDA ÖZGÜREL - HAZAL

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN