Komşuyu hedef gösteren 'Satılık' yazısı mahkeme kararıyla kaldırıldı!

Özge Şeber, komşularının yaptığı gürültüden rahatsız olunca çıldırdı. 'Alt kattaki kötü insanlardan dolayı daha kötü insanlara satılıktır' yazısı asarak dairesini satışa çıkardı. Şeber’in psikolojik olarak çok etkilendiğini belirten komşusu Arzu Korkmaz, mahkeme kararıyla yazıyı kaldırttı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Haziran 2023 Güncelleme 12 Haziran 2023, 06:59
Komşuyu hedef gösteren ’Satılık’ yazısı mahkeme kararıyla kaldırıldı!

İÇİNDEKİLER

Tekirdağ Çorlu'da özel bir firmada çalışan Özge Şeber, Zafer Mahallesi'nde 1 yıldır oturduğu sitedeki dairesini komşularının gürültü yaptığı gerekçesiyle satışa çıkardı. 5 katlı binanın en üst katında oturan Şeber, dairesinin balkonuna, 'Alt kattaki kötü insanlardan dolayı daha kötü insanlara satılıktır' yazısı astı.

Komşularının gecenin ilerleyen saatlerinde yüksek sesle müzik çaldığını ve kahkahalar atarak kendisini rahatsız ettiğini öne süren Özge Şeber, "Pankarta yazılan hakaret değil, kimseyi deşifre etmiyorum, hedef göstermiyorum. Üzerine alınan alınsın. Burada amaç farkındalık yaratmak, isterim ki diğer insanlar da bir kendine sorsunlar 'Ben o kötü insanlardan biri miyim' desin" dedi.

Şeber'in alt kattaki komşusu Arzu Korkmaz'ın başvurusu üzerine Çorlu 1. Sulh Ceza Hakimliği, pankartın 'kişilerin huzur ve sükunu bozma' suçu yönünden soruşturmaya konu suç eşyası olması sebebiyle el konulmasına karar verdi. Karar üzerine polis ekipleri de yazıyı balkondan indirip aldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN