Hakan Balta ve eşi Derya Balta depremde ailesini kaybeden Hilal ve teyzesine ev bulamayınca isyan etti!

Futbolcu Hakan Balta'nın eşi Derya Balta, depremde ailesini kaybeden Hilal'i sarıp sarmaladı. Küçük kız ile teyzesine İstanbul'da ev bulmak istediğinde ise vicdansızlıkla karşılaştı! Ev sahibi, 1 yıllık peşin parayı bile kabul etmeyince isyan bayrağını açtı: Bu dönemde herkes kenetlendi. Hiç mi bir şey öğrenemediniz?

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mayıs 2023 Güncelleme 25 Mayıs 2023, 06:56
Hakan Balta ve eşi Derya Balta depremde ailesini kaybeden Hilal ve teyzesine ev bulamayınca isyan etti!

İÇİNDEKİLER

Tarihler 6 Şubat'ı gösterdiğinde Türkiye bir felakete tanıklık etti. Kahramanmaraş merkezli depremler, 11 ili yıktı geçti. İşte o andan itibaren devlet ve millet el ele verdi. Milyonlar, depremzelerin yaralarını sarmak için harekete geçti.

Kimi TIR'lar dolusu yardım gönderdi, kimi de evini ücretsiz bir şekilde depremzede ailelere verdi. Futbolcu Hakan Balta'nın eşi Derya Balta da, asrın felaketinde tüm ailesini kaybeden ve 90 saat sonra enkazdan kurtarılan 10 yaşındaki Hilal'e kol kanat gerdi. Hastanede tedavi gören küçük kızı aylarca ziyaret etti, moral verdi.

'KEFİL OLDUM AMA...'
Önceki gün de Hilal ile hayatta kalan teyzesi ve 3 kuzeni için ev kiralamak istedi. Bir internet sitesinde gördüğü, 35 bin 500 TL'lik eşyalı daire için emlakçıyla iletişime geçti. 1 yıllık kirayı peşin vereceğini söylemesine rağmen İngiltere'de yaşayan ev sahibi, dairesini depremzedelere vermedi! Balta ise duruma isyan etti: Emlakçıyla görüştüm, onları akrabam bilin, ben kefilim dedim. Ancak kabul etmediler. Bir sürü insan bu süreçte ihtiyaç sahiplerine evini açtı! Hiç mi bir şey öğrenmediniz?

BİR AN OLSUN YALNIZ BIRAKMIYOR
Derya Balta, Hilal'i hastane sürecinde hiç yalnız bırakmadı. Paylaşımı herkesi duygulandırdı: Bize mucize olarak geldin benim güzel fındığım...

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN