Alevlere teslim olan İzmir'deki lüks sitede bir iğne bile sağlam kalmamış!

İzmir’de 8 katlı lüks site cayır cayır yandı. 30 milyon liralık dairelerden geriye küller kaldı. Site sakinleri, bir şey bulma umuduyla siteye gitti ancak hayal kırıklığı yaşadı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mayıs 2023 Güncelleme 24 Mayıs 2023, 06:57
Alevlere teslim olan İzmir’deki lüks sitede bir iğne bile sağlam kalmamış!

İÇİNDEKİLER

Korkunç yangın geçtiğimiz 27 Nisan Perşembe günü yaşandı. Narlıdere'deki 4 bloktan oluşan 8 katlı ve 40 daireli lüks sitede elektrik kontağından alevler çıktı. 6 kişi dumandan etkilendi, can kaybı yaşanmadı. Ancak 20 ile 30 milyon lira arasında değişen fiyatlardaki daireler, yerini dış kaplamasının ahşap oluşuyla kül yığınına bıraktı.

Apartmanın ve yanan dairelerin son hali görenler, dehşet içinde kaldı. Polis ve itfaiye ekiplerinin incelemesinin ardından evlerinde hatıra kalan bir şey bulma umuduyla gidenler site sakinleri büyük yıkım yaşadı. Her yer is ve yanık kokusu ile kaplı olan lüks dairelerde yangından geriye bir iğne bile sağlam kalmadı.

Alevler evlerdeki ne varsa hepsini küle çevirirken, balkonlarda duran ve yangına dayanıklı olan çiçek saksıları, çamaşır ve bulaşık makineleri bile iskelet halinde kaldı. Yanan bloktaki evler adeta hayalet bir kenti andırdı.
Ceyhan TORLAK

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN