Anne ve kızı hastaneyi savaş alanına çevirdi: Güvenlik kamerası anbean kayıt altına aldı

Yalova’da, panik atak geçirdiği gerekçesiyle hastaneye giden 44 yaşındaki Tülay Çiftçi, kendisine serum takmayan doktor ile hemşire ve güvenlik görevlisini, kızı 19 yaşındaki Sinem Çiftçi ile birlikte darbetti. Bu anlar, güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Giriş Tarihi 12 Eylül 2022, 15:46 Güncelleme 12 Eylül 2022, 17:57
Anne ve kızı hastaneyi savaş alanına çevirdi: Güvenlik kamerası anbean kayıt altına aldı

İÇİNDEKİLER

Yalova'da anne-kız hastanede ortalığı birbirine kattı. Serum bağlanma talebi reddedilen anne kızıyla bir olup doktor, hemşire ve güvenlik görevlisine saldırdı. Çevrede buldukları eşyaları da sağlık görevlilerine fırlatan anne-kız hastaneyi savaş alanına çevirdi.

Mahkeme, anne ve kızı hakkında tutuklama kararı aldı.

Anne ve kızının saldırı anları saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı | Video

SAVAŞ ALANINA ÇEVİRDİLER
Yalova Devlet Hastanesi'nde 3 Eylül tarihinde yaşanan olayda 44 yaşındaki Tülin Ç., acil servise gelerek doktora panik atak geçirdiğini ve serum bağlanmasını istedi.

Doktorun önce EKG çekmesi gerektiğini söylemesi üzerine Tülin Ç., daha sonradan hastaneye gelen kızı Sinem Ç. (19) ile hastaneyi birbirine kattı.

Önce Uzm. Dr. Esengül Doğan'a saldıran anne kız, müşahede odasında ellerine ne geçirdiyse sağlık görevlilerine fırlattı. Bu sırada odada bulunan bir bebek babası tarafından dışarı çıkarıldı.

GÖZALTINA ALINDILAR
Hızını alamayan anne-kız ardından hemşire Abdurrahman Ekin'e tekme ve yumruklarla saldırdı. Sonrasında olaylara müdahale eden güvelik görevlisi Esra Uslu'ya da saldıran zanlılar polis tarafından gözaltına alındı.

TUTUKLAMA KARARI ÇIKTI
Mahkemeye çıkarılan anne-kız, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Ardından Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı'nın itirazı üzerine sanıklar hakkında tutuklama kararı alındı.

YENİDEN SERBEST KALDILAR
Yalova'da hastanede doktor, hemşire ve güvenlik görevlisini darbeden Tülay Çiftçi ve kızı Sinem Çiftçi, savcılığın adli kontrolle serbest kalmalarına itirazı nedeniyle yeniden gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından bir kez daha adliyeye sevk edilen anne-kız, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla yeniden serbest bırakıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN