Ali Ulvi ve Aysin Büyüknohutçu cinayetiyle ilgili acı bir detay ortaya çıktı! Katiline ilaç almış

Antalya’nın Finike ilçesinde mermer ocaklarına karşı verdikleri mücadeleyle tanınan Ali Ulvi ve Aysin Büyüknohutçu cinayetiyle ilgili acı bir detay ortaya çıktı… Büyüknohutçu, son parasıyla cinayetten iki gün önce katili Ali Yamuç’un ilaçlarını aldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ağustos 2021 Güncelleme 15 Ağustos 2021, 07:00
Ali Ulvi ve Aysin Büyüknohutçu cinayetiyle ilgili acı bir detay ortaya çıktı! Katiline ilaç almış

İÇİNDEKİLER

Antalya'nın Finike ilçesinde 9 Mayıs 2017'de eşi Aysin Büyüknohutçu ile birlikte evinde katledilen çevreci Ali Ulvi Büyüknohutçu ile ilgili ilginç bir detay gün yüzüne çıktı.

Dr. Yücel Yapıcı, "Cinayetten 2-3 gün önce Ali Yamuç hastalığı nedeniyle doktora gitmiş. Mermer ocağında çalışan bu adamın hem göğsünde solunum problemi, hem de idrar yollarında enfeksiyon vardı. Doktor reçete yazmış, ama alacak parası olmadığı için Ali Ulvi Büyüknohutçu'nun kapısını çalmış. Ondan yardım istemiş. Ali Ulvi yardıma ihtiyacı olan kimseyi geri çevirmeyecek duyarlılıkta bir biriydi" dedi.

Katil, son ifadesinde "Anlaşıp konuştuğumuz gibi eğer 10 gün içinde 100 bin TL parayı eşim olan Fatma Yamuç'a vermezseniz Ali Ulvi Büyüknohutçu ve eşi Aysin Büyüknohutçu cinayetinden en az benim kadar sorumlu olursunuz. Bana vaat ettiğiniz ödemeyi hemen yapın" demişti.