Vedat Milor, Adana'da yemek yerken ölümden döndüğünü anlattı

İlginç anketleriyle ününe ün katan gurme Vedat Milor, Adana'da yemek yerken ölümden döndüğünü anlattı: Adana'da bir yerde yerken inşaat çivisi çıktı. Mutfağa gittim, inşaat yapılıyormuş. Ölebilirdim....

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mart 2021 Güncelleme 30 Mart 2021, 06:59
Vedat Milor, Adana’da yemek yerken ölümden döndüğünü anlattı

İÇİNDEKİLER

Ünlü gurme Veda Milor, bu kez anket yapmadı… Sağlıklı beslenme konularında ilginç açıklamalarda bulunan Milor, "Fazla yemeyeceksin. Ben sabah kahve kruvasan gibi bir şey, öğlen meyve yiyorum ya da tek bir yumurta. Ondan sonra erken bir akşam yemeği o kadar" dedi.

ANKET YAPMAYI SEVİYORUM
Başına gelen en ilginç olayın ise Adana'da yaşandığına dikkat çekti: Yemeğimden saç çıktığı çok oldu, çivi bile çıktı. Adana'da bir yerde yerken inşaat çivisi çıktı. Mutfağa gittim, mutfakta inşaat yapılıyormuş, çivi yemeğe düşmüş. Ölebilirdim hakikaten o lokmayı alsaydım. Belki şu an yaşamıyordum. Hayat bazen böyle acı anılar yaşatabilir." Yaptığı anketlerin büyük ilgi görmesinden de son derece memnun olduğunu gizlemeyen Milor, şu ifadeleri kullandı:

ASLA TAVUK YEMİYORUM
Evet balık limonlu mu, menemen soğanlı mı veya sütlaç mı baklava mı sorularıma olan ilgi çok özel. Son anketimden söz edeyim. Kötü bir sütlaç bulmak zor, iyi bir baklava bulmak da zor. Daha çok daha hafif olduğu için Sütlaç derim. Ama en iyisi söz konusuysa, son tatlımsa yiyeceğim bunu biliyorsam ve en iyisini bulursam baklava derim. Asla ve asla tavuk yemiyorum."