Dünyayı şaşkına çeviren olay! Enzo Ferrari öldü Mesut Özil doğdu

Bazı tesadüfler tarihe geçti. Mesut Özil, gariplikte çığır açan olaylar listesinde başı çekti. Başarılı futbolcu, Ferrari’nin öldüğü 1988’de dünyaya geldi. İşin tuhaf yanı ise ikili arasındaki inanılmaz benzerlikti. Bu durum dünyayı şaşkına çevirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ekim 2019 Güncelleme 08 Ekim 2019, 07:57
Dünyayı şaşkına çeviren olay! Enzo Ferrari öldü Mesut Özil doğdu

İÇİNDEKİLER

Tesadüfen gerçekleşen bazı olaylar, insanları şaşırtmanın ötesine geçerek tarihe geçti. Gerçekleşmesi imkansız gibi görülen bazı olaylara kimse açıklama getiremedi. Dünyanın konuştuğu ilginç olaylar ise şöyle listelendi:



BİRİ ÖLDÜ, DİĞERİ DOĞDU

Dünyaca ünlü otomobil markası Ferrari'nin sahibi Enzo Ferrari, 14 Ağustos 1988'de hayatını kaybetti. Ferrari'nin ölümünden 2 ay sonra ise Arsenal'in yıldızı Türk futbolcu Mesut Özil, 15 Ekim 1988'de dünyaya geldi. Ferrari ve Özil arasındaki benzerlik dikkat çekti. 1988'de gerçekleşen ölümdoğum ve inanılmaz benzerlik, "Tesadüf mü, reenkarnasyon mu" sorularını gündeme getirdi.



BATIRILAMAYAN KADIN
1887'DE doğan hemşire Violet Jessop, Titanic'in de dahil olduğu tam 3 gemi kazasından sağ çıkmıştı. "Batırılamayan kadın" diye anılmıştı. "Batırılamayan kadın" Violet, 1971'de 83 yaşındayken kalp yetmezliği sonucu öldü.



VAY 'ANNE'SİNİ!
Oyuncu
Anne Hathaway'in eşi Adam Shulman, William Shakespeare'e benziyor. İlginçtir ki Shakespeare'in karısının adı da Anne Hathaway'di.



KENDİ ÖLÜMÜNÜ ÖNGÖRDÜ...

Yazar Mark Twain, 1835'de Halley Kuyruklu Yıldızı, dünyanın üzerinden geçerken doğdu. Her 76 yılda bir geçtiği bilinen yıldız hakkında "Onunla gideceğim" demişti. 1910'da yıldızın göründüğü gün can verdi.



ŞAŞIRTAN BENZERLİK
ABD'nin iki eski başkanı Abraham Lincoln ve John F. Kennedy, suikast sonucu öldü ve ölüm günleri Cuma'ydı. İkisinin de 4 çocuğu vardı. Kennedy'nin sekreterinin adı Lincoln, Lincoln'ünkinin adı ise John'du.



Lincoln bir Ford tiyatrosunda, Kennedy ise Ford tarafından yapılmış bir Lincoln'ün içinde vurulmuştu.