Antalya’da Gülsüm ana felçli eski eşine de umut oldu

Antalya’da Gülsüm Kabadayı, “Umut” ismini verdiği Rus gence yıllarca baktı. Felç olan eski eşine de sahip çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ağustos 2019 Güncelleme 26 Ağustos 2019, 07:50
Antalya’da Gülsüm ana felçli eski eşine de umut oldu

İÇİNDEKİLER

Trafik kazasında felç olan Rus genç Umut'a gözü gibi bakan Gülsüm ana, eski kocasına da umut oldu. Antalya'da 50 yaşındaki Gülsüm Kabadayı, kamuoyunun "Umut" ismiyle tanıdığı ve 10 yıl bakımını üstlendiği kimliği meçhul gencin bakımını üstlendi. Herkesin takdirini topladı. Geçen sene evlatlarından hiç ayırt etmediği Umut'u kaybetmenin acısını hala yüreğinde taşıyan kadın, engellilerin umudu olabilmek amacıyla dernek kurdu. Kabadayı, şimdilerde ise beynine pıhtı atması sonucu sol tarafı felç olan 2006'da boşandığı eski eşi Zekeriya Ağar'ın (60) bakımını üstlendi. Ağar ile büyük titizlikle ilgilenen Kabadayı, Umut'un tedavisi sırasında öğrendiği fizik tedavileri uyguluyor. Kabadayı şunları söyledi: "Allah bana sağlık sıhhat versin, ben nice Umutlara, Zekeriyalara, Ayşelere bakarım. Sürekli konuşuyorum, moral vermeye çalışıyorum. O Allah'ın bir kulu, herkes hata yapar. Allah kullarını affederken ben niye affetmeyeyim. Nihayetinde çocuklarımın babası. Tanımasam bile ihtiyaç sahibiyse el uzatırım."



TÜRKİYE'NİN TAKDİRİNİ TOPLADI
Umut'un yaşamını yitirmesinin ardından yüreğindeki acıyı engellilere yardım ederek dindirmeye çalışan Gülsüm Kabadayı, felç olan eski eşine de bakmaya başladı.



Kabadayı, her zaman insanlara değer vermeye çalıştığını, çocuklarının babasıyla da bir bebek gibi ilgilendiğini dile getirdi.