Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümde hayrete düşüren olay! Edebiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi edebiyat sorusunu bilemedi!

Kim Milyoner Olmak İster 779. bölüm dün akşam Atv ekranlarında yayınlandı. Kim Milyoner Olmak İster yayınlanan son bölümde bir yarışmacı edebiyat sorusunu bilemeyi Edebiyat Fakutlesi Öğretim Görevlisi arkadaşını joker olarak seçmek istedi. Öğretim görevlisinin soruya yanlış cevap vermesi üzerine hem yarışmacı, hem Kim Milyoner Olmak İster stüdyosunda bulunanlar hem de ekranları başındaki izleyiciler şaşkına döndü. Kim Milyoner Olmak İster' de hayrete düşüren bu olayın kahramanı Edebiyat Fakultesi Öğretim Görevlisi ise sosyal medya üzerinden birçok yoruma maruz kaldı. İşte Kim Milyoner Olmak İster 779. yeni bölüm ve bilinemeyen o edebiyat sorusu...

Giriş Tarihi 14 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 14 Ekim 2018, 14:36
Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümde hayrete düşüren olay! Edebiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi edebiyat sorusunu bilemedi!

İÇİNDEKİLER

Kim Milyoner Olmaz İster dün akşam yayınlanan yeni bölümde ilginç bir olay yaşandı! Atv'nin çok sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster 779. yeni bölümde yaşanan olay pes dedirtti. Yarışmacı edebiyatla ilgili bir soruyu bilemeyince telefon jokerini kullanmak istedi. Bir üniversitenin Edebiyat Fakültesi'nde öğretim görevlisine soruyu soran yarışmacı, arkadaşının doğru cevabı veremeyişiyle elendi. Bu olay ise hem stüdyodaki hem de ekranları başındaki izleyiciyi şok etti. Edebiyat Fakultesi Öğretim Görevlisi'nin edebiyat sorusunu bilememesi, sosyal medya üzerinden ciddi eleştri yorumlarına maruz kalmasına neden oldu. İşte Kim Milyoner Olmak İster 779. yeni bölümündeki olay soru!

KİM MİLYONER OLMAK İSTER 779. BÖLÜM SORU VE CEVAPLARI

SORUYU BİLEMEYEN YARIŞMACI JOKER HAKKINI KULLANDI

Yarışmacıya, yarışmadaki sesli soruda Nazım Hikmet'in 'Herkes Gibisin' adlı şiirini besteleyen ve seslendiren Cem Karaca'nın şarkısı soruldu. Yarışmacı soruyu bilmediğini söyleyerek telefonla joker hakkını kullanmak istediğini belirtti.

ARKADAŞININ CEVABINA GÜVENDİ AMA ŞOK YAŞADI

Daha sonra Şehir Üniversitesi'nde Edebiyat Fakültesi'nde öğretim görevlisi olduğunu belirttiği arkadaşına bağlanan yarışmacı soruyu bir kez de arkadaşı için okudu. Soruyu duyan öğretim görevlisi yüzde 90 oranında doğru cevabın Atilla İlhan olduğunu söyledi. Bunun üzerine Atilla İlhan diyen yarışmacı büyük bir şok yaşadı.

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

Olay sonrasında sosyal medyada Edebiyat Fakültesi öğretim görevlisi hakkında birçok yorum yapıldı.