Biber aşkı tetikler

50 yaş grubu insanlar genellikle cinsel hayatlarında çeşitli problemler yaşayabiliyor. Uzmanlar, çiftlere domates, biber ve incir yemeyi öneriyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mayıs 2016 Güncelleme 31 Mayıs 2016, 00:11
Biber aşkı tetikler

İÇİNDEKİLER

Erkek ve kadın için cinsel hayat yaşamda önemli bir yer ediyor. Ancak, yaş ilerledikçe çeşitli sorunlar görülebiliyor. Kadınlarda oluşan 'menopoz' erkeklerde 'andropoz' olarak adlandırılıyor. Bu yaş grubunda bulunanlar gençlik yıllarının geride kaldığını fark ettikleri için cinsel açıdan güçlü bir performansa sahip olmak istiyor. Uzmanlar çiftlere mutluluk için kırmızıbiber, domates ve inciri öneriyor. Faydalarını ise şu şekilde sıralıyor:

KIRMIZI BİBER: Kanserle savaşta en büyük yardımcılarınızdan biridir. İçerisinde bulunan likopen kansere karşı oldukça etkilidir. Mutluluk hormonu salınımını tetikler. Uzun süreli ereksiyon sağlar. Kan akışının artmasına yardımcı oluyor.

DOMATES: Kanseri atmada son derece etkili bir antioksidan içermektedir. Hormonları tetikliyor. İsteği artırıyor ve sertleşme problemini gideriyor.

İNCİR: Cinsel hormonların oluşturulmasında görev alan aminoasitleri önemli miktarlarda içerir. Bu da cinsel güce direkt olarak etki eder. İsteği artırır. Haz duygularını ateşler. Vücuda güç ve enerji verir.