HİNDİSTAN CEVİZİ SİRKESİ:
Güneydoğu Asya mutfağında kullanılmaktadır. Kan şekeri düzeylerini dengeler. Düşük kalori ve karbonhidrat oranı ile kilo kontrolüne yardımcıdır. Ayrıca içindeki mineraller, metabolizmayı hızlandırır.
TARÇIN:
Bu baharat metabolizma hızını artırmaya yardımcı olabilir. Vücuda alınan yağların depolamasını önler.
ZERDEÇALLI SÜT:
Safra asitleri üretmek için safra kesesini uyarır. Safra asitleri de sindirim sistemini geliştirir ve kilonuzu kontrol etmeye yardımcı olur. Şişkinlik ve gazı önler.
NAR SUYU:
Lif zengini nar suyu daha az kalori tüketmeyi sağlarken, tokluk hissi de verir. Antioksidanlar zengini bu besin sağlıklı sindirimi teşvik ediyor, kilo kontrolünü sağlamasına yardımcı oluyor.
PELİN OTU ÇAYI:
Pelin otu çayı vücutta detoks etkisi yapar. Biriken toksinleri vücuttan uzaklaştırır. Metabolizma ve sindirim sistemini canlı tutar. Ancak aşırıya kaçmamakta fayda var.
SÜZME PEYNİR:
Süzme peynir neredeyse tamamen proteinden oluşuyor. Çok az karbonhidrat ve yağ içeriyor. Tok tutan süzme peynir aynı zamanda kalsiyum etkisiyle de yağ yakımına yardımcı oluyor.