Portakal: 'Kriptoksantin' adlı madde içeren portakal akciğer kanserine karşı koruyucu etki gösterir.
Brezilya kestanesi: Mükemmel bir antioksidan olan brezilya kestanesi yüksek oranda selenyum içerir.
Mısır: Güçlü bir antioksidan olan betakriptoksantin içerir. Akciğer kanserine karşı korur. Ancak tüketeceğiniz mısırların organik ve taze olmasına özen gösterin.
Isırgan otu: Enfeksiyonlarla mücedelede oldukça etkili bir besindir. Çok faydalı dezenfektan görevi gören demirle doludur.
Zencefil: Akciğerlerdeki toksinleri atmak için güçlü bir besindir. Nefes almayı kolaylaştırmak için zencefil kökü çayı ya da yemeklerde tozunu tüketin. Soğan: Birçok hastalığı önleyen soğan akciğerlerdeki enfeksiyonlarla savaşır. Ayrıca kanser olan kişilerde yeni kanserojen hücrelerin büyümesini önler.