Zamanı durduran menü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mart 2015 Güncelleme 05 Mart 2015, 00:00
Zamanı durduran menü

İÇİNDEKİLER

Her öğün için verilen mönülerden birini seçin ve yaşlanma karşıtı bu listeyle zamana meydan okuyun.

Kahvaltı:
1 yumurta ile bir dilim tahıllı ekmek ve domates.
Bir kase taze meyve salatası ile yoğurt. İstediğiniz meyveleri kullanabilirsiniz ama mutlaka orman meyveleri ile kivi de ekleyin. Üzerine kabak çekirdeği ve badem koyun.
1 haşlanmış yumurta ile üzerine zeytin ezmesi sürdüğünüz bir dilim çavdar ekmeği.
Tropikal meyveler ve yoğurtla yapılmış sote.

Öğle yemeği:
Tercihen organik sebzelerle bir adet paket mercimek çorbasını karıştırın. Yanında da üzerini keten tohumu ve balsamik sirke koyduğunuz karışık salata.
Bir kase pirinç salatası: Bir bardak pirinç, doğranmış domates, Brüksel lahanası, soğan, kırmızı biber, pancar, rendelenmiş havuç ve mantarı karıştırın. Az ton balığı, beyaz peynir ve fasulye ekleyin.
Humusla karıştırdığınız büyük bir salata.

Akşam yemeği:
Mercimek ve sebzelerle pişirilmiş bir kase esmer pirinç veya bir küçük patates. 2 parça bitter çikolata.
Izgara organik tavuk göğsü ve yanına sebze. Önce soğanları hafifçe öldürün ve biber, kabak, domates, mercimek ekleyip lezzet vermek için baharatlar katın. Sebzeler yumuşayana kadar pişirin.
Organik tavuk ile şişte sebze, kırmızı soğan, kabak ve biber kullanın.

ARA ÖĞÜNLER
Bir avuç ceviz, kuru kayısı ve badem.
Yeşil çay.
Yulaflı bisküvi.
Erik ve fındık.
Bir kase sebze çorbası.