Keramet kerevizde

Çiftlere mutlu haber kerevizden geldi. Kanserden kolesterole kadar birçok hastalığa çare olan mucize bitki afrodizyak etkisiyle çiftleri ateşliyor. Cinsel arzuyu kamçılıyor. İktidarsızlığa son veriyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ocak 2015 Güncelleme 25 Ocak 2015, 00:00
Keramet kerevizde

İÇİNDEKİLER

Cinsel yaşamlarında sorun yaşayanlara iyi haber kerevizden geldi. İçeriğindeki A, B ve C vitamini, kalsiyum, demir, potasyum ve kireç ile mucizevi bir etkiye sahip olan kereviz, afrodizyak etkisiyle çiftelerin mutluluklarını tetikliyor. Cinsel arzuyu kamçılayıp cinsel gücü artırıyor. İktidarsızlık için doğal çare oluyor. Kanserden yüksek tansiyona, gripten kolesterole kadar birçok hastalığı tedavi ediyor. Çiftlere huzur veren kerevizin sağlığa olan diğer faydaları ise şu şekilde: 3 Cinsel gücü artırır ve cinsel isteği kamçılar. 3 İç salgı bezlerini, özellikle böbrek üstü bezlerini çalıştırır. 3 Sinir yorgunluğunu engeller. 3 Kanı pisliklerden temizler. 3 Akneleri geçirir. Cildi güzelleştirir. 3 Böbrek taşı ve kumunun kolay düşmesini sağlar. 3 Diyet uygulayanların zayıflamasını kolaylaştırır. 3 Unutkanlığa iyi gelir. 3 İdrarı söker. 3 Kan ve süt yapar. 3 Karaciğeri temizler. 3 Yüksek tansiyona iyi gelir. 3 Romatizmayı tedavi edici etkisi vardır. 3 Uykusuzluğu giderir. 3 Baş ağrılarını geçirir. 3 Mideyi güçlendirir 3 İştahı açar. 3 Sindirimi kolaylaştırır. 3 Sinirleri yatıştırıcıdır ve midedeki fazla gazı çıkarır.

Nasıl kullanılır?
Çorba, güveç ve turşulara eklenebilir. Yaprağı salataya doğranabilir. Yemeklere katılabilir. Sebze çorbası ve güveçlere, ateşten alınmadan 3 dakika önce eklenebilir. Tohumu kaynatılarak özü çıkarılır ve içilir. Yaprağı çay gibi demlenerek içilir.