Yok böyle maç

Ligde şampiyonluk defterini kapatan F.Bahçe, kupaya da penaltılarla veda etti. Zorlu maç 1996’da 18-17 biten G.Birliği-Galatasaray maçını hatırlattı. Ligdeki başarısından sonra kupada finale kalan Başakşehirli oyuncular çok büyük sevinç yaşadı. Abdullah Avcı, "Bu kupayı almayı çok istiyoruz" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Mayıs 2017 Güncelleme 18 Mayıs 2017, 01:42
Yok böyle maç

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe ile Başakşehir arasındaki kupadaki yarı final karşılaşması tarihe geçti. Nefeslerin tutulduğu tarihi maç 3 saati geçerken son yıllardaki en heyecanlı karşılaşmaya tanıklık etti. Ligde şampiyonluk defterini çoktan kapatan Fenerbahçe kendisi için çok önemli bir kulvar olan kupada Başakşehir'le son derece çetin bir maç yaptı. Başakşehir önünde 1-0 yenik duruma düşen Kanarya, 2. yarı beraberliği sağladıktan sonra 2-1 geriye düştü. Ancak 2-2'yi yakalayan Fenerbahçe maçı uzatmaya taşımayı bildi. 2 takım uzatma dakikalarında her türlü riski almasına karşın maç 2-2 berabere sonuçlarınca yarı final maçı penaltılara taşındı.


Maçın geniş özetini izlemek için tıklayınız

BAŞAKŞEHİRLİLER BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADI
Karşılaşmanın penaltı bölümünde her iki takım 13'erden 26 penaltı atışı kullandı. Penaltılarda zafere ulaşan Başakşehirli oyuncular büyük bir sevinç yaşadı. Teknik Direktör Abdullah Avcı maçtan sonra, "Müthiş bir maç oldu. Finale kaldığımız için çok mutluyuz. Bu kupayı almayı çok istiyoruz. Takımıma güvenim tam" dedi.



MEHMET TOPAL KORKUTTU
Maçın 49. dakikasında Başakşehirli Alparslan'ın uzaklaştırmak istediği top yakın mesafeden Mehmet Topal'ın yüzüne çarptı. Bir anda yerde kalan Mehmet baygınlık geçirdi. Tedavisi 3 dakika kadar süren M.Topal yapılan kontrol sonrasında oyuna devam etti.