Yeni nesil yarışma “Alan” çok yakında atv ekranlarında! Nasıl başvuru yapılır? İşte tüm detaylar...

“The Floor” adıyla izlenme rekorları kıran yeni nesil yarışma “Alan” yakında atv’de başlıyor. Peki, Yarışmanın kuralları neler ve büyük ödül ne kadar? İşte Alan yarışmasına dair merak edilen her şey...

Giriş Tarihi 27 Nisan 2024, 12:40 Güncelleme 27 Nisan 2024, 12:54
Yeni nesil yarışma “Alan” çok yakında atv ekranlarında! Nasıl başvuru yapılır? İşte tüm detaylar...

İÇİNDEKİLER

"The Floor" adıyla tüm dünyada reyting rekorları kıran "Alan", Hollanda, İspanya, Fransa, ABD, İtalya, Almanya'dan sonra şimdi de Türkiye'de yayınlanacak.

ALAN YARIŞMASINA NASIL BAŞVURULUR?
Bir bilgi yarışması olduğu kadar strateji yarışması da olan Alan'da büyük ödül 1 milyon lira! Atv ekranlarında olacak yarışmaya başvurular, atv.com.tr adresinden gerçekleştirilebilecek.

Başvurular için www.atv.com.tr

ALAN YARIŞMASI KURALLARI NELER?
Alan yarışmasında 100 kişi içerisinden sistemin rastgele seçtiği bir yarışmacı çevresinde bulunan rakiplerinden birini seçerek düello yapacak. Rakibinin kategorisinde gerçekleşecek düelloda, 45'er saniyesi olan yarışmacılar ağırlıklı olarak görseldeki kişi veya nesneyi bilmeye çalışacak. Doğru cevap verildiğinde sıra rakiplerine geçerken yanlış cevap verilirse doğru cevap verene kadar aynı görsel ekranda kalmaya devam edecek. "Pas" denildiğinde ise sürelerinden 3 saniye eksilecek ve yeni bir görsel ekrana gelecek. Süresi biten yarışmacı elenerek yarışmadan ayrılacak. Kazanan kişi düelloyla devam etmek isterse alanındaki rakiplerinden birini daha seçecek ve yeni bir düello başlayacak. Yendiği rakibinin alanını da kazandığı için düello için seçebileceği rakip dolayısıyla da kategori sayısı artmış olacak. Yarışmacının devam etmesi kendi avantajına olacak. Çünkü günün sonunda en büyük alana sahip olan yarışmacı 100 bin TL kazanacak. En fazla yarışmacıyı eleyen kişi günün birincisi olacak. Devam etmek istemezse alana geri dönecek. Eğer düelloyu kazanan kişinin kategorisinde yarışılmışsa kazanan kişi elenen kişinin kategorisini alarak yarışmaya devam edecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN