Kuruluş Osman'da Osman Bey ve Konur Bey hesaplaşıyor!

‘Kuruluş Osman’ın nefesleri kesen 156. Bölümünde Osman Bey, kendisine ihanet eden ve altınlarını çalan Konur Bey’den hesap sordu. Osman Bey, bir kez daha hayal kırıklığına uğradığını şu sözlerle dile getirdi: "Ben sana bunu mu öğrettim? Ben sana rezilliği mi öğrettim? Senin açtığın yara hala sinemde… Seni ailemin içine soktum. Seni ordumun başına koydum! Sen ne ettin! Bana neden ihanet ettiğini söyleyeceksin!"

Giriş Tarihi 18 Nisan 2024, 00:44 Güncelleme 18 Nisan 2024, 00:44
Kuruluş Osman’da Osman Bey ve Konur Bey hesaplaşıyor!

İÇİNDEKİLER

Kuruluş Osman'ın 156. Bölümünde Konur Bey'in cezasının aslında ölüm olduğunu ancak buna rağmen sürgün cezası aldığını söyleyen Osman Bey, bir kez daha hayal kırıklığına uğradığını şu sözlerle dile getirdi: "Ben sana bunu mu öğrettim? Ben sana rezilliği mi öğrettim? Senin açtığın yara hala sinemde… Seni ailemin içine soktum. Seni ordumun başına koydum! Sen ne ettin! Bana neden ihanet ettiğini söyleyeceksin!"

Bu sözler üzerine Konur Bey ise her şeyi gaza sebebiyle yaptığını söyledi. Hem altınları aldığı hem de yetimin hakkına girdiği için çok öfkelenen Osman Bey, Konur Bey'e tokat atarak Konur'a verdiği mülkleri geri alacağını söyledi.

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği 'Kuruluş Osman'ın 156. Bölümü seyirciden yoğun ilgi görürken, sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN