Bir batıl inanca göre o yıl doğan kadınların uğursuz bir kişiliğe sahip olup ilerde iyi bir eş olamayacağı düşünüldüğü için 1966'da yüz binlerce kadının doğum yapmaktan imtina ettiği ülke hangisidir?

ATV ekranlarının sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de her hafta birbirinden heyecanlı anlar yaşanıyor. Kim Milyoner Olmak İster’in yeni bölümü izleyicileri yine ekran başına kilitledi ve sorulan sorular arama motorlarında araştırılmaya başlandı. Yarışmada aktarılan soru ve cevaplarına takvim.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Giriş Tarihi 14 Nisan 2024, 22:24 Güncelleme 14 Nisan 2024, 22:25
Bir batıl inanca göre o yıl doğan kadınların uğursuz bir kişiliğe sahip olup ilerde iyi bir eş olamayacağı düşünüldüğü için 1966’da yüz binlerce kadının doğum yapmaktan imtina ettiği ülke hangisidir?

İÇİNDEKİLER

Bir Batıl inanca göre, o y ıl doğan kadınların uğursuz, kötü bir kişiliğe sahip olup ileride iyi bir eş olmayacağı düşünüldüğü için 1966'da yüz binlerce kadının doğum yapmaktan imtina ettiği ülke hangisidir? Birbirinden ilginç sorular yarışmacılara yöneltildi ve izleyiciler de merakla cevapları öğrenmek istiyor. Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümünde sorulan soruların yanıtlarını izleyiciler tarafından da merak edildi. İşte izleyicilerin araştırdığı o sorunun şıkları ve doğru yanıtı...

Bir Batıl inanca göre, o y ıl doğan kadınların uğursuz, kötü bir kişiliğe sahip olup ileride iyi bir eş olmayacağı düşünüldüğü için 1966'da yüz binlerce kadının doğum yapmaktan imtina ettiği ülke hangisidir?

A: Mısır
B: Birleşik Krallık
C:Japonya
D:Meksika

Cevap: Japonya