MasterChef eleme adayları kimler? MasterChef dokunulmazlığı kim kazandı? 5 Ekim 2023 MasterChef Barış - Barbaros diskalifiye mi oldu?

Masterchef'in yeni bölümünde haftanın eleme adayını merak edenler konuyla ilgili araştırmalarını hızlandırdı. MasterChef'te 3. dokunulmazlık oyunu gecesinde günün konsepti olarak şefler yarışmacılardan Cristoph Colomb'un getirdiği yeni dünya ürünlerinden 7 çeşit yemek yapmalarını istedi. Ayrıca MasterChef Türkiye All Star 109. bölümünde yaşanan Barış ve Barbaros kavgası büyük ilgi çekti. Bu nedenle Barbaros ve Barış'ın diskalifiye olup olmadığı en sık aratılanlar arasında yer alıyor. İşte 5 Ekim 2023 Masterchef eleme adayları ve tüm detaylar...

Giriş Tarihi 05 Ekim 2023, 21:13 Güncelleme 05 Ekim 2023, 21:20
MasterChef eleme adayları kimler? MasterChef dokunulmazlığı kim kazandı? 5 Ekim 2023 MasterChef  Barış - Barbaros diskalifiye mi oldu?

İÇİNDEKİLER

MasterChef'in 5 Ekim tarihli yeni bölüm fragmanında Barış ve Barbaros arasında yaşanan kavga dikkat çekti. Tansiyonun yükselmesi sonucu yarışmacılar birbirine fiziksel temasta bulundu. Bu nedenle Barbaros diskalifiye mi oldu sorusu en sık aratılanlar arasında yer alıyor. İşte detaylar...

BARBAROS VE BARIŞ NEDEN KAVGA ETTİ?

İkili arasındaki gerginlik "Sessiz konuş diyorum. Niye sen bizi reklam ediyorsun millete. Sen elini kolunu ne oynatıyorsun Barbaros?" sözleriyle başladı. Diğer yarışmacılar ikilinin arasına girerek olayın büyümesine engel olmaya çalıştı.

DİSKALİFİYE KARARI MI VERİLEECEK?

Somer Şef'in "Masterchef tarihinde aday belirlemeyi biraz sonra yapacağımız şekilde yaptığımız hiçbir oyun olmadı. Bu kadar olaylı çok az gece hatırlıyorum. Üzerindekini çıkarıyorsun..." sözleri diskalifiye ihtimalini akıllara getirdi.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef haftanın üçüncü takım oyunu ile ekranlara geliyor. Jüri üyeleri yarışmacılardan, Cristoph Colomb'un getirdiği yeni dünya ürünlerinden 7 çeşit yemek yapmalarını istedi. Jüri değerlendirmeleri sonucunda üçüncü dokunulmazlık oyununun galibi bu akşamın sonunda belli olacak.

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ YARIŞMACI KAZANDI?

Takım oyununu kaybeden ekip kendi aralarında bireysel dokunulmazlığı almak için kıyasıya bir mücadeleye girişecek. Günün sonunda en başarılı yemeği yapan yarışmacı dokunulmazlığın sahibi olacak.

MASTERCHEF HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Haftanın eleme adayı henüz belli olmadı. Eleme adayı takım oylaması sonucu belli olacak. Eleme potasına giden yarışmacı açıklandığında gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.