Yalnız Kurt'ta 15 Temmuz haininin kimliği afişe edildi! Nice vatan evladının kanı Fettah Dahhak'ın yakın adamı Hilmi Kopanlı'nın elinde

Atv ekranlarında Cuma günleri yayınlanan ve milyonlarca kişinin severek takip ettiği Yalnız Kurt dizisinde heyecan yine dorukta. Yalnız Kurt'un bugünkü bölümünde askeriyede yer alan FETÖ'cü hainler işlenirken 15 Temmuz gecesi sırra kadem basan Hilmi Kopanlı anlatıldı. İşte o anlar.

Giriş Tarihi 11 Şubat 2022, 22:57 Güncelleme 11 Şubat 2022, 23:10
Yalnız Kurt’ta 15 Temmuz haininin kimliği afişe edildi! Nice vatan evladının kanı Fettah Dahhak’ın yakın adamı Hilmi Kopanlı’nın elinde

İÇİNDEKİLER

Atv ekranlarında Cuma günleri yayınlanan ve milyonlarca kişinin severek takip ettiği Yalnız Kurt dizisinde heyecan yine dorukta.

Yalnız Kurt'un bugünkü bölümünde askeriyede yer alan FETÖ'cü hainler işlenirken 15 Temmuz gecesi sırra kadem basan Hilmi Kopanlı anlatıldı.

ASKERİYEDEKİ FETÖCÜ HAİNLER ANLATILDI
Altay'a askeriyedeki FETÖ'cü hainleri anlatan Kumandan Davut, Fettah Dahhak'ın en yakınlarından olan Hilmi Kopanlı'nın vatan evlatlarını hain planları için öldürmesini anlattı.

Kumandan Davut yaşananları böyle anlattı:

15 Temmuz gecesi sırra kadem basan bir adam var demiştim. İsmi de cismi de kayıp demiştim.

İşte bu adam. Asıl adı Hilmi Kopanlı. Askeriyedeki ilk abilerden biri. Fettah Dahhak'ın çok güvendiği isimlerden.

Hep kritik yerlerde kritik görevler yaptı. Sürekli terfi aldı.

Bu Hilmi gibi kanı bozukların önü açılırken benim aslan gibi yiğitlerim hain damgası yiyip şehit oldular. Askerliğini yaparken elektrik çarpmasından öldü denilen Onur var, faili meçhule giden milli tank projesinin mühendisi Hasan var, F-16'lar üzerine çalışırken kafasından vurulan Alim var, altıncı kattan düştü denilen Devrim, 14.kattan atladı denen Ekrem var ve Volkan gibi daha nice vatan evladının kanı var o şerefsiz Kopanlı Hilmi'nin ellerinde.