3 Ocak Pazartesi TRT 1 yayın akışı! Alparslan: Büyük Selçuklu bu akşam yok mu, neden yok? Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölüm ne zaman?

3 Ocak Pazartesi TRT 1 yayın akışında Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümünü göremeyenler şaştı kaldı. TRT1 yayın akışında değişiklik yapıldı. Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümünü izlemek için ekran başına geçen izleyiciler TRT 1 ekranlarında Mahrem adlı belgesel ile karşılaştı. Peki Alparslan: Büyük Selçuklu bu akşam yok mu, neden yok? Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölüm ne zaman?

Giriş Tarihi 03 Ocak 2022, 16:23 Güncelleme 03 Ocak 2022, 16:23
3 Ocak Pazartesi TRT 1 yayın akışı! Alparslan: Büyük Selçuklu bu akşam yok mu, neden yok? Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölüm ne zaman?

İÇİNDEKİLER

Başrollerinde Barış Arduç ve Fahriye Evcen'in yer aldığı Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi hakkında izleyicileri üzecek haber geldi. 3 Ocak Pazartesi TRT 1 yayın akışında dizinin yeni bölümünü göremeyenler konuya ilişkin detayları araştırmaya koyuldu. Peki Alparslan: Büyük Selçuklu bu akşam yok mu, neden yok? Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölüm ne zaman?

ALPARSLAN: BÜYÜK SELÇUKLU BU AKŞAM YOK MU, NEDEN YOK?

3 Ocak Pazartesi TRT 1 yayın akışı şöyle;

05:00 Aslan Ailem
08:10 Dr. Yerebakan İle Hayatın Ritmi
09:30 Alişan İle Gülümse Hayata
13:10 Beni Böyle Sev
16:30 Seksenler
19:00 Ana Haber

19:55 İddiaların Aksine
20:00 Mahrem
22:45 San Andreas Fayı (Yabancı Sinema)
02:40 Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı

ALPARSLAN: BÜYÜK SELÇUKLU YENİ BÖLÜM NE ZAMAN*

Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölümü 10 Ocak 2022 Pazartesi günü yayımlanacak. Yılbaşı nedeniyle bu hafta sevilen dizinin yerine Mahrem adlı belgesel ekranlarda olacak.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Anadolu'nun kapılarını Türklere açan Alparslan'ın kutlu yolculuğu…

Selçuklu Sultanı Tuğrul Bey, veliahtını tayin edeceği gün, Bizanslıların Türkmenleri kılıçtan geçirdiği haberini alır. Anadolu'ya sefer emri verir. Sefere giden Selçuklu Meliklerine gizemli suikastçılar saldırır. Saldırının izleri Alparslan'ı hiç ummadığı bir yere götürür. Alparslan suikastçıların peşindeyken, Bizans zulmünden kaçan Türkmen kızı Akça'nın hayatını kurtarır. Bu, Alparslan ve Akça arasındaki destansı aşkın ilk kıvılcımı olur. Ancak Alparslan, Akça'nın güzelliğinin ardında sakladığı sırlardan habersizdir.

Bizans İmparatoru, Türkmenlerle olan sorunların çözülmesi için General Dukas ve Yüzbaşı Romen Diyojen'i Ani'ye gönderir. Ancak Ani Tekfuru Kekavmenos'un oğlu Yannis'in yaptığı hata, Sultan Tuğrul'un savaş kararı almasına yol açar. Çocukken gördüğü düşlerde kendisine kutlu fetihler müjdelenen Alparslan, Selçuklu ordusuyla birlikte Pasinler'de Bizans'la karşı karşıya gelir. Pasinler, Alparslan'a Anadolu'nun kapılarını Türklere açmak için çıktığı kutlu yolda ilk adım olacaktır.