Esra Erol'da şoke eden olay! Kızı kendisinden 41 yaş büyük adamla kaçtı... Annenin itirafı herkesi şaşırttı

ATV ekranlarında yayınlanan ve herkesin severek takip ettiği Esra Erol'da programında bugün şoke eden bir gelişme yaşandı. Programa konuk olan Ayşe Çekem, kızının kendisinden 41 yaş büyük 'Adnan Hoca' ismindeki sözde hoca ile kaçtığını söyledi. Kayıp kız Esra Erol'da bulundu. Fakat annenin "ben de Adnan Hoca'ya aşık oldum" demesi üzerine stüdyodakiler şaşkına döndü.

Giriş Tarihi 17 Aralık 2020, 00:38 Güncelleme 17 Aralık 2020, 00:39
Esra Erol’da şoke eden olay! Kızı kendisinden 41 yaş büyük adamla kaçtı... Annenin itirafı herkesi şaşırttı

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarında yayınlanan ve herkesin severek takip ettiği Esra Erol'da programında bugün şoke eden bir gelişme yaşandı.

Programa konuk olan Ayşe Çekem, kızının kendisinden 41 yaş büyük 'Adnan Hoca' ismindeki sözde hoca ile kaçtığını söyledi.

Kayıp kız Esra Erol'da bulundu. Fakat annenin "ben de Adnan Hoca'ya aşık oldum" demesi üzerine stüdyodakiler şaşkına döndü.

Ayşe Çekem " Kızı Merve Nur'un, 5 yıl önce tanıştıkları sözde hoca Ahmet Yıldırım'ın yanına 26 Kasım tarihinde "İş görüşmesine gidiyorum" diyerek kaçtığını ifade etti.

65 YAŞINDAKİ SÖZDE HOCAYA AŞIK OLDUK

SKANDAL SÖZLER
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Ayşe Çekem "Ahmet Yıldırım hem bana hem kızıma aşk mesajları attı. Ben de kızım da 65 yaşındaki sözde hocaya aşık olduk" dedi. Çekem'in bu sözleri stüdyodaki herkesi şaşkına çevirdi.

MERVE NUR ÇEKEM CANLI YAYINDA

Sözde hoca Adnan Yıldırım ile beraber kaçan 24 yaşındaki Merve Nur Çekem canlı yayına bağlanarak "Adnan Yıldırım ile beraber kaçtım, şuan onun yanındayım. 5 yıldır aramızda duygusal bir bağ var. Birbirimizi seviyoruz.

Adnan bana da ona da düzgün mesajlar atıyordu. Annem kendi kendine gelin güvey oldu. Annemin anlattıkları yalan" dedi.

ESRA EROL'DAN TEPKİ


Esra Erol, Merve Nur'a " Yanındaki adam başkalarını da mağdur etti. Sen de Adnan Yıldırım'ın eşini mağdur ediyorsun" diyerek tepki gösterdi.